19 prosenttia IETT-henkilöstöstä kiinni Covid-19-viruksesta

Prosenttiosuus henkilöstöstä sai covid-viruksen
Prosenttiosuus henkilöstöstä sai covid-viruksen

Pandemiakauden aikana 19 prosenttia IETT: n henkilöstöstä oli saanut Covid-19-viruksen. 9 työntekijästä kuoli. Pandemian vuoksi IETT: n henkilöstö oli karanteenissa yhteensä 10 tuhatta 71 päivää, 48 tuhatta 884 päivää työpaikkojen menetyksiä.


Covid-19-taudinpurkaus jatkuu edelleen Istanbulissa, kuten kaikkialla maailmassa. Sankariterveystyöntekijöiden lisäksi IETT: n henkilöstö kuuluu niiden joukkoon, jotka työskentelevät suurella vaivalla päivittäisen elämän ylläpitämiseksi. Tänä aikana IETT-kuljettajat, jotka ovat eniten yhteydessä kansalaisiin, jatkavat tehtäviään viruksen uhalla.

Epidemian alussa IETT peitti kuljettajan hytit läpinäkyvällä materiaalilla kaikissa ajoneuvoissa matkustajien ja kuljettajien suojaamiseksi. Kaikissa ajoneuvoissa oli käsinpuhdistusaineita. Varmistettiin, että myös ajoneuvojen sisätilat desinfioitiin lentojen välillä. Kaikki Metrobus-asemat desinfioitiin säännöllisesti.

Kaikista toteutetuista toimenpiteistä huolimatta noin 5 prosenttia IETT: n 744 vakituisesta henkilöstöstä oli saanut Covid-19-viruksen. 19 IETT: n työntekijää menetti henkensä sairauden takia. IETT: n henkilöstö vietti 8-1 viruksen vuoksi karanteenissa yhteensä 31 tuhatta 2020 päivää. Työvoiman menetys oli yhteensä 10 tuhatta 71 päivää. 48. joulukuuta mennessä 884 työntekijää on tällä hetkellä Covid-positiivisia ja 31 työntekijää on karanteenissa. 23 IETT: n työntekijää käyttää hallintovapaita, koska he ovat riskiryhmässä.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset