Gelemenin logistiikkakeskuksen maanalaisen vedenpoiston ja kävelytien rakentamisen tarjous

Tarjouskilpailun tuloksena logistiikkakeskuksen maanalaisten vesien viemäröinti ja kävelytavan rakentaminen
Tarjouskilpailun tuloksena logistiikkakeskuksen maanalaisten vesien viemäröinti ja kävelytavan rakentaminen

Gelemenin logistiikkakeskuksen maanalaisen vedenpoiston ja kävelytien rakentamisen tarjous


4 yritystä on jättänyt tarjouksen Gelemenin logistiikkakeskuksen pohjaveden viemäröinti- ja kävelytie -hankkeeseen, jonka hinta on 2020 455407 7.876.328,79 TL TCDD: n 40. alueen hankintakannan valvontavirastosta (TCDD) 5.983.749,33/9. SELVİ YOL + YUSUF EMRAH PEKER -yrityksen yhteisyritys voitettiin XNUMX tarjouksella. XNUMX tarjoukseen osallistunutta yritystä jätti tarjouksen alle raja-arvon.

Tarjous kattaa noin 100 tonnia uritettua terästehdasta, 5473 m3 teräsbetonia jokaisessa annoksessa, 20.000 2 m150 betonipäällystyskiveä ja lattiapäällysteitä. Työn kesto on XNUMX (sata ja viisikymmentä) kalenteripäivää paikan toimituksesta.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset