BTS: Perjantaina tielle sanottu "Kiinan juna" ei ole sama kuin juna Kiinaan

BTS ei ole sama kuin ginjuna, jonka se lähti perjantaina, ja juna giniin
BTS ei ole sama kuin ginjuna, jonka se lähti perjantaina, ja juna giniin

Yhdistyneen liikenteen työntekijöiden liitto antoi julkilausuman junasta, joka yritettiin lähettää Istanbulista Kiinaan, ja sanoi, että seremoniassa esitelty juna ja Kiinaan menevä juna eivät ole samat.


Lausunto, jonka Yhdistynyt liikennetyöntekijöiden liitto (BTS) halusi antaa BTS Istanbulin sivuliikkeen nro 1 rakennuksessa Istanbulista Kiinaan lähetetystä ja Kiinaan palanneesta junasta, estettiin.

BTS: n jäsenet, jotka halusivat tehdä lausunnon Haydarpaşan aseman sisäisen liiton huoneen edessä, estettiin poliisin sanomalla: "Et voi tehdä lehdistötiedotetta julkisessa rakennuksessa", eikä lehdistön jäseniä päästetty sisään haaratoimistoon. Unionin edustajat Kadıköy Lehdistötiedote pidettiin Iskele-aukiolla.

Puhu BTS: n lehdistötiedote;

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri ja kansaamme pettää edelleen!

Perjantaina 04. joulukuuta 2020 ÇerkezköyKiinasta Kiinaan suuntautuva "sidottu" tavarajuna lähti liikkeelle. Tämä tavarajuna lähetettiin samana päivänä klo 14.00 Istanbul Kazlıçeşmen asemalta iskulauseella "Ensimmäinen vientijuna Kiinaan on matkalla" ja seremonioilla.

Mutta ensinnäkin ÇerkezköyTämä Istanbulista lähtevä juna matkusti yhteensä noin 160 km ja saavutti Istanbul Maltepen ja keräsi sitten siihen kaikki liput ja liput. Halkalıja sieltä Çerkezköylähetettiin TAKAISIN osoitteeseen. Toisin sanoen tavarajuna, joka lähetettiin Kiinaan seremonialla, sen sijaan, että menisi Kiinaan, 160 km takaisin Tekirdağiin /ÇerkezköySe tuotiin.

Kun tämä skandaali heijastui lehdistöön ja sosiaaliseen mediaan, TCDD Tasimacilik AS antoi erittäin valitettavan lausunnon sosiaalisessa mediassa yöllä lauantaina 05. joulukuuta 2020 loukkaamalla työntekijöitä ja yleisöä.

Tässä lausunnossa; Tulliselvitystä varten "juuri ennen lähtöä" ja lisäpyyntöjä Kiinalta Halkalı"on käynyt". Hän antoi ristiriitaisen ja epärealistisen lausunnon.

Ensinnäkin on huomattava, että; ÇerkezköyMaltepeen tulevasta junasta, joka kulkee Kazlıçeşmen ja Marmarayn putkitunneleiden läpi, Halkalısitten ÇerkezköyPaluu takaisin Turkkiin ei ole "pysähtyä", vaan palata 160 km takaisin. Taşımacılık AŞ: nHalkalıIlmoitus "osui" on epärealistinen ja sen tarkoituksena on johtaa yleisöä harhaan.

Liikenneministerin harhaan johtaminen ja "junan liikelevyn" näyttäminen epärealistisilla tiedoilla käyttämällä ilmaisua "ennen lähtöä" junalle, joka on matkustanut 160 km Maltepeen ja lähtenyt liikkeelle, on leikkiä yleisön ja liikenneministerin mielellä. on johtaa harhaan!

Rautateiden historiassa, kun juna oli lähtenyt väliasemalta, pidettiin seremonia, johon osallistuivat liikenneministeri, yksityistetyn logistiikka-alan monopolisoivan yrityksen toimitusjohtaja, TCDD: n toimitusjohtaja, Taşımacılık AŞ: n toimitusjohtaja ja muut byrokraatit. ei palautettu.

On valitettavasti traagista ja hauskaa antaa harhaanjohtavia tietoja siitä, että yhtäkkiä Kiinan kansantasavalta tuli "kiireellisesti" pyytämään juna, joka lähti seremonialla ja kulki yhteensä 160 kilometriä. Kaikki tämä on sekä ihmisten mielen pilkkaamista että avoimesti ja jopa rautateiden vahingoittamista. Tämä lausunto on myös rikosvalitus.

Mikään rautateiden kirjallisuudessa junaa, jonka väitetään olevan "sidottu", ei lähetetä ilman tulliselvitystä, tämä on säännön vastaista. Perusteeksi 160 km: n tulemiselle ja palautumiselle 160 km: n eli 320 km: n kulkemiselle ei mitään; "Tulliselvityksen" näyttäminen ei ole läheskään vakavaa. Lisäksi sunnuntaina kiireellisen alkuperäisen Kiina-junan tulliselvitys Halkalı tai Tekirdag ÇerkezköySe rakennettiin Kocaeli Köseköyn asemalle, ei vuonna. Toisin sanoen Taşımalık AŞ: n toinen lausunto osoittautui epärealistiseksi.

Miksi TCDD Taşımacılık AŞ lähti junalla Maltepestä uudelleen sellaisten väärien lausuntojen ja syiden takia, jotka eivät ole missään nimessä vakavia. ÇerkezköyHän ei vieläkään voi selittää, että hänet otettiin takaisin.

Liikenneministeri on pettynyt ja pettää edelleen

Tiedämme, että perjantaina "Kiinaan lähetettynä" käynnistetyn junan vaunujen rahtikontit eivät menneet Kiinaan. Tämä juna laitettiin matkalle vain avaamaan liikenneministeri, ja juna muodostettiin yhdistämällä tavarankuljetusvaunut eri kohteisiin. Tämä juna ei ollut kiinalainen juna!

Itse asiassa tavarajuna Kiinaan ei ollut valmis!

TCDD Taşımacılık AŞ johtaa edelleen yleisöä harhaan tässä suhteessa. Perjantaina lähteneiden ja lähetettyjen junien vaunun lastauspäivät eroavat sunnuntaina Kiinaan lähtevän junan päivämääristä. Koska, kun aihe heijastui lehdistössä, nämä lataukset saatiin nopeasti päätökseen.

TCDD Tasimacilik AS myönsi tajuttomasti tämän eron jakamalla kaksi erillistä junakuvaa perjantaista ja sunnuntaista. Koska kaikki junakontit ovat muuttuneet ja tämä on mahdollista ymmärtää heidän jakamastaan ​​valokuvasta! Toisin sanoen sunnuntaina lähtevän junan kuormitus ja määränpää sekä perjantain näyttelyseremoniaan lähtevän junan kuorma ja määräpaikka ovat erilaiset.

Esityksen vuoksi Istanbulin kansa joutui uhriksi!

Junalle, joka ei ollut vielä valmis, keksittiin kuvitteellinen juna pitämään "jostain syystä tuntemattomasta" seremonia ja avaamaan ministeri, ja siten Istanbulin kansa joutui uhriksi. Vain tämän esityksen vuoksi Marmarayn putkitunnelin läpi kulki 9 Marmaray-junaa, 10 Marmaray-junaa lyhennettiin, 9 Marmaray-junaa viivästyi yhteensä 92 minuuttia. Istanbulin kaltaisessa suuressa metropolissa ihmiset ovat joutuneet uhreiksi näiden esityksen vuoksi syntyneiden viivästysten vuoksi, ja kuljetusoikeus on keskeytetty.

Pandemiakauden aikana sosiaalisen matkan säännöt ovat kadonneet Marmarayn junien peruutusten ja viivästysten vuoksi.

Tämän näyttelyn tulos, joka pidetään tilanteessa, jossa asetetaan sosiaalisia etäisyyksiä ja kapasiteettirajoituksia, tauti on huipussaan ja tunteja ennen ulkonaliikkumiskiellon alkamista julkisessa liikenteessä; "Ne ovat suuria väkijoukkoja, jotka kerääntyvät asemille viivästysten vuoksi!" Koska nämä viivästykset lisäävät huomattavasti asemilla odottavien tai junassa matkustavien matkustajien määrää eikä sosiaalista etäisyyttä ole, yleisön terveys on selvästi vaarassa.

"Valmistetun junan" retkikunnan järjestäminen vain esityksen vuoksi vain siksi, että ministeri avaa, ei ole ajateltava maan etuja.

Jos Taşımacılık AŞ: n ja TCDD: n byrokraatit ajattelivat todella maan etuja, he pettivät liikenneministerin ja sanoivat: "Seuraa junaa".durmazlar”, He eivät vahingoittaisi rautateitä eivätkä vainoisi Istanbulin kansaa tämän näyttelyn takia. Totuus on ilmeinen, että juna, jonka liikenneministeri lähetti näyttämällä levyä perjantaina, oli suuntaus, joka ei mennyt Kiinaan, ja se vain korvattiin seremoniaan ja palautettiin Maltepesta seremonian jälkeen.

Tuhansille ihmisille, toisin sanoen yleisölle, kertominen "petturiksi" puhumalla ihmisten suosiosta, on sekä pahaa, viha- ja vihapuhetta että valtion käytäntöjen vastaista.

Kuten ihmiset ymmärtävät ja ymmärtävät; Poliittisten esitysten vuoksi tehdään fiktiivisiä teoksia, nämä teokset esitellään yleisölle seremonioilla ja yleisö halutaan pettää. Lausuntojen antaminen kaikkien yleisön, etenkin ministerin, pettämiseksi vain näyttääkseen söpöltä liikenneministeriltä, ​​ja sitten ihmisten kutsuminen "pettureiksi", kun tosiasiat tulevat ilmi, on sekä rikos että rikos!

Taşımacılık AŞ: n johtajien on tehtävä julkilausumat valtion tapojen mukaisesti. Toisin toimineet johtajat tekivät rikoksia näillä rumailla ja loukkaavilla lausunnoilla vähentäen vakavasti laitoksen vakavuutta julkisuudessa.

Heidän on myönnettävä, että Taşımacılık AŞ teki perjantaina virheitä, että he "muodostivat juna" seremoniaan, että varsinainen juna lähti sunnuntaina julkisen paineen vuoksi, että heidän julkisuutensa sosiaalisessa mediassa lauantai-iltana eivät kuvasta totuutta, heidän pitäisi pyytää anteeksi koko yleisöä ja peruuttaa nämä lausunnot.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset