Aksarayn rautatie äänesti TOBB: n talousneuvostossa

Aksarayn rautatie mainittiin talouden aikana
Aksarayn rautatie mainittiin talouden aikana

Turkin kammio- ja pörssiunionin (TOBB) puheenjohtaja Rifat Hisarcıklıoğlu, presidentti Recep Tayyip Erdogan ja useat ministerit, joihin TOBB Twin TOBB Turkin talousneuvosto avasi tornit, pitivät puheenvuorossaan Aksarayn rautatietarpeita.


TOBB: n presidentti M. Rifat Hisarcıklıoğlu, jota isännöi Turkin kauppaneuvosto; Presidentti Recep Tayyip Erdoğan, varapuheenjohtaja Fuat Oktay, valtiovarainministeri Lütfi Elvan, maa- ja metsätalousministeri Bekir Pakdemirli, kauppaministeri Ruhsar Pekcan, kulttuuri- ja matkailuministeri Mehmet Nuri Ersoy, teollisuus- ja teknologiaministeri Mustafa Varank, liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu ja TOBB: n hallituksen jäsenet videoneuvottelun kautta TOBB Twin Towers -konferenssisalista.

TOBB: n presidentti M. Rifat Hisarcıklıoğlu muistutti puheessaan, että ne perustivat talousneuvostot vuonna 2003 presidentti Erdoğanin ohjeiden mukaan: "Olette aina olleet kanssamme siitä lähtien. Annoit erittäin hyviä uutisia tässä salissa. Tiedämme, että tänä vuonna emme voineet pitää yleiskokousta pandemian takia. Mutta kiitos, tervetuloa Turkin liike-elämän sydämeen kuuntelemaan ongelmiamme ja neuvomaan ratkaisuista ", hän sanoi.

Puhuessaan talousneuvostosta, jossa Aksaray on ilmaissut rautateiden tarpeen eniten Keski-Anatolian alueella, ATSO: n presidentti Göktaş antoi julkilausuman; "Maailmasta kärsivän Covid-19-pandemian vuoksi TOBB: n talousneuvosto pidettiin tänä vuonna verkossa Webinar-ohjelman kautta. Vaikka presidenttimme Recep Tayyip Erdoğan ja TOBB: n presidentti M. Rifat Hisarcıklıoğlu antoivat positiivisia viestejä maamme taloudelle ja liike-elämälle, Aksaray ilmaisi myös rautateiden tarpeen. Vaiheet, jotka olemme toteuttaneet Ulukışla-Aksaray-rautatieyhteyden toteuttamiseksi mahdollisimman pian, ovat alkaneet tuottaa hedelmää joka päivä, ja ne ovat alkaneet ilmaista jokaisella alustalla.

Investoinnit ja alamme siirtyä ajanjaksolle. Tämän ajanjakson aikana luodaan uudelleen luottamuksen ympäristö, jos vaatimukset täyttyvät rautatien Aksaray Keski-Anatoliassa, joka on yksi Turkin suurimmista kaupungeista Aksarayn OSB: ssä. Kotimaiset ja ulkomaiset sijoittajat ovat alkaneet nähdä Aksarayn vetovoimakeskuksena. Vaikka tällaiset tilanteet hävitetään rautateitse, Turkin uuden teollisuuskaupungin perustukset ja etenkin ulkomaiset sijoittajat hyötyvät maamme ja Aksarayn tarjoamista mahdollisuuksista. Tässä yhteydessä haluamme ilmaista kiitollisuutemme TOBB: n presidentillemme kaupunkimme tarvitseman rautateiden ilmaisemisesta talousneuvostossa. Toivottavasti Aksaray saapuu rautatielle mahdollisimman pian rakkaan kuvernöörin, varajäsenten, kaupunginjohtajan ja kansalaisjärjestöjen presidenttien ponnisteluilla. Toivon, että neuvostossa lähetetyt viestit tuovat onnea maallemme ja liike-elämällemme ”.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset