Kauppaministeriö värvää 60 avustavaa kauppa-asiantuntijaa

Kauppaministeriö
Kauppaministeriö

Kauppaministerit rekrytoidaan kauppaministeriön yleishallinnon palveluluokan 8. ja 9. asteen kaadereille seuraavilla alueilla ja numeroilla pääsykokeen yhteydessä.


Valintakoe järjestetään kahdessa vaiheessa, kirjallisesti ja suullisesti.

Kirjallista tenttiä varten ehdokkaat kutsutaan enintään 20 kertaa kiintiön numero menestysjärjestyksen mukaan KPSS-pistetyypistä, joka on määritelty kullekin alla luetellulle osalle. Kaikki ehdokkaat, joilla on yhtäläiset pisteet viimeisen ehdokkaan kanssa, kutsutaan kirjalliseen kokeeseen.

kauppaministeriö tekee rekrytointiin kaupan avustajan asiantuntijan

Tenttihakemuksen päivämäärä ja menetelmä

Tenttihakemukset tehdään ministeriömme yrityssivustolla (www.ticaret.gov.tr) 18 - 12. Hakemuksia, joita ei tehdä sähköisesti ilmoituksessa ilmoitetun ajanjakson aikana, ei oteta huomioon. Ehdokkaat voivat hakea vain yhtä näistä osastoista.

ii. Kokeen päivämäärä ja paikka

Kirjallinen tentti pidetään Ankarassa 31. tammikuuta 2021, ja kokeen paikka ja aika ilmoitetaan ehdokkaiden tenttiosoiteasiakirjoissa. Hakijoiden on oltava läsnä paikassa, jossa he suorittavat kokeen, vähintään tunti ennen tenttiä, ja heidän on oltava voimassa oleva henkilötodistus (henkilötodistus, ajokortti tai passi).

Suullinen tentti pidetään Ankarassa, ja suullisen kokeen päivämäärä ja paikka ilmoitetaan ministeriömme yrityssivustolla (www.ticaret.gov.tr) yhdessä kirjallisen kokeen tuloksen kanssa.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset