Terveysministeriö rekrytoi 14 tuhatta terveyshenkilöstöä 12 toimipisteeseen

terveysministeriö rekrytoi tuhannen terveyshenkilöstön Branstaan
terveysministeriö rekrytoi tuhannen terveyshenkilöstön Branstaan

Terveysministeri Dr. Fahrettin Koca ilmoitti lausunnossaan, että ministeriö ottaa vastaan ​​12 tuhatta sopimussuhteista terveydenhoitohenkilöstöä, joiden OSYM suorittaa keskitetysti KPSS-pistemäärän mukaan maakunnan organisaation palveluosastoihin.


Ministeri Koca totesi seuraavaa: "Psykologit, sosiaalityöntekijät, biologit, audiologit, lasten kehittäjät, ravitsemusterapeutit, fysioterapeutit, työ- ja toimintaterapeutit, mukaan lukien 7.000 sairaanhoitajaa, 1.700 kätilöä ja 2.864 terveysteknikkoa / teknikkoa Terapeutti, perfuusionisti ja terveysfyysikko rekrytoidaan. Luettelot, mukaan lukien 12.000 19 viran maakuntien ja terveyslaitosten jakauma, toimitettiin ÖSYM-osastolle. Kun tarvittavat valmistelut on tehty, valintaopas julkaistaan ​​ÖSYM: n verkkosivustolla, ja ehdokkaat voivat tehdä valintansa tässä oppaassa ilmoitettujen päivämäärien välillä. ÖSYM ei nimitä haastatteluja keskitetysti. Ilmoituksia voi seurata ministeriön hallintopalvelujen pääosastolta ja ÖSYM: n verkkosivuilta. Tänä vaikeana aikana, kun kamppailemme Covid-XNUMX-epidemian kanssa, uskon, että nämä tapaamiset vahvistavat meitä ja antavat merkittävän panoksen korkeampien terveyspalvelujen tarjoamiseen kansalaisillemme. Onnea terveysyhteisölle. "


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset