TCDD-edustusto Tansanian rautateillä

tcdd-valtuuskunta Tansanian rautateillä
tcdd-valtuuskunta Tansanian rautateillä

TCDD: n varapääjohtaja Metin Akbaş teki teknisen vierailun Tansanian rautatieorganisaatioon mukana olevan valtuuskunnan kanssa.


TCDD-valtuuskunta ja TRC-valtuuskunta osallistuivat kokoukseen, jota johti Tansanian rautatiejärjestön (TRC) pääjohtaja Masanja K. Kadogosa.

Kokouksessa TRC: n pääjohtaja Kadogosa; Hän totesi olevansa erittäin tyytyväinen turkkilaisten sopimusyritysten panoksiin koko maassa toteutettavissa hankkeissa. Hän totesi haluavansa hyötyä vieläkin enemmän Turkin rautatiealan kokemuksesta vuosisadan ajan. Hän korosti, että TCDD: n aiemmin 202 tansanialaiselle rautatieliikenteelle tarjoama laaja rautatieinfrastruktuuria ja päällirakennetta koskeva koulutus edisti suuresti Tansanian rautatieyhtiön kokemuksen ja osaamisen myönteistä kehitystä.

Kokouksessa keskusteltiin rautatieliikenteen yhteistyö-, kokemustenvaihto-, koulutus- ja konsultointikysymyksistä kahden rautatieorganisaation välillä ja annettiin tietoja Tansaniassa käynnissä olevista ja suunnitelluista hankkeista.

TCDD: n varatoimitusjohtaja Metin Akbaş ja hänen seurueensa tekivät teknisen vierailun IIalan projektialueelle ja Darüsselam-Morogoro SGR -linjalle.

Tansanian ensimmäisen 1.435 kiskovälin, sähkö- ja signaalijohdon (ERTMS Level-2) ominaisuus, ja linjan rakentamisen, joka koostuu 202 km: n etäisyydellä Dar es Salaamin ja Morogoron välillä ja 336 km: n välillä Morogoron ja Makutuporan välillä, tekee turkkilainen sopimusyhtiö. . Rakenteilla olevan linjan ensimmäinen osa on tarkoitus ottaa käyttöön vuonna 538. Yritysten avaaminen testauksen ja käyttöönoton, käytön ja toiminnan, kunnossapidon, koulutuksen, mentoroinnin / valvonnan yhteydessä Turkin tasavallan valtion rautateillä tukee Tansanian rautatieyhtiötä.

TCDD: n apulaispääjohtaja ja siihen liittyvä teksti Akbas vierailivat myös Turkin suurlähetystössä Dar es Salaamissa, suurlähettiläs tapasi varahistoriasihteeri 2: n.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset