Onko TCDD: n henkilö- ja tavaraliikenne yksityistetty?

Onko tddd-kuljetus räätälöity
Onko tddd-kuljetus räätälöity

CHP İzmirin varapuheenjohtaja Kamil Okyay Sındır kertoi liikenne- ja infrastruktuuriministeriön vuoden 2021 talousarviosta suunnitelma- ja budjettikomissiossa puhuessaan liikenne- ja infrastruktuuriministerille Adil Karaismailoğlulle, TCDD A.Ş. Suoritetaanko henkilö- ja rahtiliikennepalveluja julkisina palveluina? Hän kiinnitti huomiota korruptioon ja sääntöjenvastaisuuksiin, jotka ilmenevät TCA: n raporteissa.

"MIKSI EI OLE AVAA TARJOUS?"


Sındır aloitti puheensa kritisoimalla rakennus-toimi-siirto -mallia ja sanoi: "Terveysministeriö on luopunut julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyöhankkeista, mutta näen, että liikenne- ja infrastruktuuriministeriö ei anna periksi. Liikenneministeriön mukaan vuoteen 2023 mennessä rakennetaan 2.242 hanketta, joiden pituus on 14 kilometriä. Valtatien rakentaminen ei ole erityistä pätevyyttä vaativa työ. Urakoitsijoita on 5-6, emme tiedä 10. Jos ilmoitat tarjouksen, nämä yritykset osallistuvat, miksi et avaa tarjouksia? Miksi tämän rakennus-, käyttö- ja siirtomallin avulla julkiset hankintaviranomaiset eivät ota huomioon investointeja ja jätetään julkisia hankintoja koskevan lain ulkopuolelle? Hallitus maksaa 14 miljardia 49 miljoonaa moottoriteiltä, ​​16 miljardia 392 miljoonaa terveysministeriöltä, 540 miljoonaa liikenneministeriä liikenne- ja infrastruktuuriministeriöltä, mikä on yhteensä 31 miljardia euroa vuoden 2021 budjetista keskeneräisten orpojen oikeuksien kautta. "Nämä ovat hinnat, jotka täyttämättä jääneen orpon oli maksettava varttuessaan."

"MITÄ SOVELLETTAVILLE YRITYKSILLE ANTAA TAI ANNA?"

Sındır totesi, että liikenne- ja infrastruktuuriministeriössä asiat eivät mene hyvin, rahalla tehtävissä töissä on suuria ongelmia ja että kestävän palvelun laatu on kaukana. " Vammaisille on asetettu 14 prosentin kiintiöraja suurnopeusjunaradoilla, et voi odottaa meidän olevan hiljaa tästä epäoikeudenmukaisuudesta. Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö siirsi Euraasian tunnelille myönnetyn kauttatakuun puitteissa 2026 miljoonan liiran kokonaismaksun kirjanpitoon 963 miljoonana liirana vuoteen 31,2 asti, 25 miljoonaa ajoneuvoa Euraasian tunnelissa, eikä niitä sisällytetty kirjanpitoon, moottorit Pääosaston tarkastuskertomuksessa 568 miljoonaa liirasaatavaa ei kerätty rakennus-, käyttö- ja siirtourakoitsijoilta elinkorkosuhteita varten, ja TCA: n raportteihin sisältyi monia ongelmia. Jälleen TCA: n raporttien mukaan 25 autoa, 96 pikkubussi, 8 tietokonetta, 207 kannettavaa tietokonetta, 105 tablettia, 165 matkapuhelinta, 315 televisiota, 34 tulostinta, 129 projektiolaitetta, 23 sidontalaitetta, 8 asiakirjasilppuria, 12 UPS ja urakoitsijat ostivat 6 kameraa. Jos ne voidaan ostaa urakoitsijayritykseltä, mitä urakoitsijayrityksille annetaan vastineeksi, mitä on annettu tai mitä annetaan? " sanoi.

"Ovatko TCDD-MATKUSTAJIEN JA TAVARALIIKENNEPALVELUT MUKAUTETTU?"

"TCDD A.Ş. Suoritetaanko henkilö- ja rahtiliikennepalveluja julkisina palveluina? Sındır jatkoi sanojaan ohjaamalla kysymyksensä Karaismailoğlulle. ”TCDD: n verkkosivustolta saamani tiedot sanovat:” TCDD Taşımacılık AŞ: n julkisen palvelun velvollisuus päättyy tämän vuoden lopussa. Kyseisen palvelun suorittaa rautatieyrityksen tarjoaja, joka voitti tarjouksen avoimen tarjouskilpailun avulla vuodesta 2021 lähtien. Saammeko sen täältä? Tämän palvelun täyttämiseksi julkisen palvelun velvoitteensa vuoksi Devlet Demiryolları Taşımacılık AŞ: n on tehtävä tarjous kahden muun avoimen tarjouskilpailun saavan yrityksen kanssa vuodesta 2021 lähtien, ja yksityistetäänkö tämä palvelu? 'Onko TCDD Transport yksityistetty?' Valaistaa yleisöä tässä asiassa, hyvä ministeri ", hän sanoi.

"KUIDUN INFRASTRUKTUURIN PITUUS PÄÄOMAKOHTAAN ON 3,1 MITTAA ISTANBULISSA, 700 MITTARIA TUKHOLMASSA"

Digitaalinen muunnosindeksi Turkissa ei ole toistaiseksi esitetty realistisella tavalla, joka on laskettu Sındırissä sanotun lopetetun sanotun: "Valittujen maiden joukossa vuotuinen sähkönkulutus henkeä kohti asukan infrastruktuurissa ja neljäs Turkissa. 'Kilobittiä sekunnissa, joka on yksi Turkin suorituskyvystä alueilla, joilla Internet-kaistanleveys on pienin Internet-käyttäjää kohden. Turkin arvo 4 tuhatta 94 kb / s, 995 tuhatta 429 kb / s, mikä on paljon pienempi kuin maailman keskiarvo. Olemme huonossa asemassa infrastruktuurin ja etenkin kyberturvallisuuden suhteen. Kaupunkien osalta laskettuna kuituinfrastruktuurin pituuden asukasta kohden kuituinfrastruktuurin pituus on 665 metriä henkilöä kohti Istanbulissa, 3,1 metriä Ankarassa ja 4,3 metriä Izmirissä. Tukkuinfrastruktuurin pituus asukasta kohti on 4 metriä. Se on 770 kertaa kaupunkiemme yläpuolella. Kerskat, mutta olet todella häpeällisessä tilanteessa. "


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset