Suzuki on MotoGP: n mestari 20 vuoden jälkeen

Suzukin mestari motogp: ssä vuoden tauon jälkeen

Suzuki Ecstar -tiimin espanjalainen kuljettaja Joan Mir on ilmoittanut mestaruutensa ennen vuoden 2020 MotoGP-maailmanmestaruuskilpailujen viimeistä kilpailua. Nuori kuljettaja Mir, joka sai 4 pistettä lähimmiltä kilpailijoilta yli 27 kierrosta pidetyssä 29 kilometrin Ricardo Tormo -radalla Valenciassa, Espanjassa, antoi joukkueelle ilon mestaruudesta ylivoimaisella suorituksellaan.

Kaikki Team Suzuki Ecstarin kahden espanjalaisen kuljettajan Joan Mirin ja Alex Rinsin tulokset ovat Suzukille; Hän voitti kolme erilaista voittoa kerralla: Pilots Championship, Teams Championship ja Factory Championship. Nämä saavutukset ovat erityisen tärkeitä myös Suzukille, sillä Suzuki Motor Company juhlii 100-vuotisjuhliaan tänä vuonna. Saavutettuaan MotoGP-maailmanmestaruuskilpailuun 20 vuotta viimeisimmän maailmanmestaruuden jälkeen ensi-iltaluokassa Suzuki juhlii myös tätä menestystä jättämällä 60 vuotta taakseen moottoriurheilussa tänä vuonna.

Suzuki Ecstar -tiimin espanjalainen kuljettaja Joan Mir voitti kauden 2020. kilpailun vuoden 13 MotoGP World Championship -tapahtumassa, joka on moottoripyöräilyn tärkein järjestö. Mir, jolla on juuri ollut toinen kausi MotoGP-ylemmässä luokassa, antoi joukkueelle ilon mestaruudesta alkukilpailussa, joka pidettiin yli 4 kierrosta 27 km: n Ricardo Tormo -radalla Valenciassa, Espanjassa. Lopuksi, kun Kenny Roberts Jr antoi Suzukille mestaruuden vuonna 2000, Mir lopetti pitkän odotuksen ja toi MotoGP-maailmanmestaruuden tittelin Suzukille taas 20 vuoden kuluttua. Kilpailun lopussa Mir sai 29 pistettä lähimmille kilpailijoilleen ja voitti mestaruuden ennen loppukilpailua. Kaikki Team Suzuki Ecstarin kahden espanjalaisen kuljettajan Joan Mirin ja Alex Rinsin tulokset ovat Suzukille; Hän voitti kolme erilaista voittoa kerralla: Pilots Championship, Teams Championship ja Factory Championship.

Mestaruus on saapunut kaikkein erikoisimpaan aikaan!

Vuoden 2020 lentäjien maailmanmestaruuskilpailu oli Joan Mirille, joka oli Moto2017-luokan mestari vuonna 3, ja Suzukille 2. titteli. Mir on historian kymmenes kuljettaja, joka on voittanut mestaruuden kaikissa kategorioissa Suzukin kanssa ja seitsemäs voitti 16cc / MotoGP-luokan. Suzuki Ecstarin voittama mestaruus on erityisen tärkeä myös Suzukille, kun Suzuki Motor Company juhlii 500-vuotisjuhliaan tänä vuonna. 100 vuotta viimeisimmän ensi-ilta-maailmanmestaruuden jälkeen myös Suzuki, joka palautti MotoGP-maailmanmestaruuden, juhlii tätä menestystä jättämällä 20 vuotta taakseen moottoriurheilussa tänä vuonna. Suzuki Ecstar -tiimi on kirjoittanut nimensä historian kultaisin kirjaimin ensimmäisenä joukkueena, joka voitti joukkueiden maailmanmestaruuden Suzuki-historiassa.

Voitto vaikeina vuosina

Arvioidessaan mestaruutta Suzuki Motor Corporationin puheenjohtaja Toshihiro Suzuki totesi voittaneensa MotoGP: n, maailman suurimman moottoripyöräilysarjan, vaikeana vuonna. "Onnittelen ja kiitän vuonna 2020 Team Suzuki Ecstaria ja Joan Miria MotoGP-maailmanmestaruuden voittamisesta ennennäkemättömällä ja haastavalla kaudella COVID-19: n varjossa. Onnittelen ja kiitän myös Alex Rinsiä hänen uskomattomasta panoksestaan ​​mestaruuteen ja kamppailemalla edelleen toisen sijan puolesta. Suzukin 100-vuotisjuhla ja niin unohtumattomana vuonna meistä tuli mestareita MotoGP: ssä, joka on maailman korkein moottoripyöräilysarja. Meille moottoripyörä on yksi tärkeimmistä aloista, jonka vanhimmat ovat aloittaneet ja joka on jatkunut jo vuosia. Haluan kiittää asiakkaitamme, fanejamme ja jälleenmyyjiämme, jotka ovat aina tukeneet Suzukia, sekä kaikkia toimittajia ja sponsoreita, jotka tukevat meitä. Haluan kiittää miehistön henkilökuntaamme, lentäjiä ja koko japanilaista Miyakodan ja Ryuyon henkilökuntaa, joka tuki tätä tapahtumaa. "Siitä päivästä lähtien, kun palasimme MotoGP: lle, olen ylpeä joukkueesta, joka on voittanut useita haasteita, edistynyt tasaisesti joka vuosi ja lopulta tullut mestariksi."