Denizli Metropolitan -bussit ilmaiseksi niille, jotka pääsevät KPSS: ään

suuret denizlin bussit ovat ilmaisia ​​niille, jotka saapuvat kpss: ään
suuret denizlin bussit ovat ilmaisia ​​niille, jotka saapuvat kpss: ään

Denizlin pääkaupunkiseudun bussit aloittavat lentonsa klo 22 aamulla sunnuntaina 2020. marraskuuta 06.00 pidettävän KPSS-keskiasteen koulutuksen kokeen vuoksi, jolloin ulkonaliikkumiskielto tulee voimaan. Bussit ovat ilmaisia ​​kokeen tekijöille ja tutkinnon suorittajille.


Denizlin pääkaupunkiseudun bussit ovat ilmaisia ​​niille, jotka suorittavat viikonloppuna pidettävän KPSS-keskiasteen koulutuksen kokeen, ja tenttihenkilöstölle. Sisäministeriö lähetti 81: llä koronaviruksen (Kovid-19) kiertokirjeen, ja se asetti ulkonaliikkumiskiellon paitsi viikonloppuisin klo 10.00-20.00. Tässä yhteydessä Denizlin pääkaupunkiseudun kunta aloittaa sunnuntaina 22. marraskuuta 2020 kello 06.00 aamulla pidettävän KPSS-keskiasteen koulutuksen erikoisbussipalvelut. Mainittuna päivänä he suorittavat KPSS-keskiasteen koulutuksen kokeen, ja tentinhoitajat voivat hyötyä kunnallisista linja-autoista maksutta osoittamalla työtodistuksensa linja-autonkuljettajille.

Kaikki ilmoitukset liikenneportaalissa

Toisaalta sisäasiainministeriön lähettämällä Kovid-19-kiertokirjeellä pyydettiin kiinnittämään huomiota bussiajoihin viikonloppuisin sovellettavien ulkonaliikkumiskieltojen vuoksi. Välittömät ilmoitukset ja tiedot bussiajoista estääkseen kansalaisia ​​kärsimästä https://ulasim.denizli.bel.tr Todettiin, että Denizlin pääkaupunkiseudun kunta voi tavoittaa sen mobiilisovelluksen kautta, jonka kuljetusportaali on osoitteessa. Portaalin uudet kellojärjestelyt näkyvät perjantaista 20. marraskuuta klo 24.00.

Pormestari Zolanin menestysviesti

Denizlin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Osman Zolan toivotti menestystä kaikille kansalaisille, jotka suorittavat KPSS: n toisen asteen kokeen, ja sanoi: "Toivotan veljilleni ja sisarilleni, jotka hikoilevat kokeen kautta koko maamme, selkeän mielen ja toivotan heille menestystä.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset