SunExpress tarjoaa tyhjät keskipaikat

sunexpressten tyhjä keskipaikan mahdollisuus
sunexpressten tyhjä keskipaikan mahdollisuus

SunExpress tarjoaa kaikki tarvittavat varotoimet vieraidensa ja ohjaamomiehistön terveelliseen ja turvalliseen matkustamiseen varmistaakseen matkustajille mahdollisuuden varata keskimmäinen istuin lisämaksusta matkustajien mukavampaan matkustamiseen.


Nykyisten varaustensa lisäksi SunExpress-vieraat voivat nyt pitää keskipaikansa tyhjinä hintaan alkaen 59,99 kotimaan lentoa ja 39,99 euroa kansainvälisten lentojen osalta.

SunExpress-kaupan johtaja Peter Glade sanoi: "Meille on aina tärkeätä, että kanssamme matkustavat matkustajamme tuntevat olonsa turvalliseksi. Olemme äskettäin ottaneet huomioon vieraidemme kovat vaatimukset varata keskimmäinen paikka viereensä. Olemme iloisia voidessamme toteuttaa tämän palvelun, jonka avulla he voivat matkustaa mukavammin ja huolettomammin tässä prosessissa. "Jatkamme kaikkia tarvittavia toimenpiteitä terveellisen ja turvallisen matkakokemuksen tarjoamiseksi matkustajillemme ja ohjaamomiehillemme."

Asiakkaat, jotka haluavat hyötyä SunExpressin lisäpaikkapalvelusta, voivat soittaa SunExpressin asiakaspalvelukeskukseen numeroon 444 0 797 suorittaakseen tapahtumansa. Jo varaaneet asiakkaat voivat varata ylimääräisen keskipaikan soittamalla asiakaspalvelukeskukseen viimeistään kolme päivää ennen lentoa.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset