Şanlıurfa Metropolitan City European Mobility Week 2020 -kilpailun kansallinen palkinto

sanliurfa buyuksehire europe liikkuvuusviikko vuoden kansallinen palkinto
sanliurfa buyuksehire europe liikkuvuusviikko vuoden kansallinen palkinto

Tarjolla aktiivisinta osallistumista Euroopan liikkuvuusviikkoon, joka kannustaa kaupunkeja ja kuntia toteuttamaan kestäviä kuljetustoimia, pääkaupunkiseudun kunta sijoittui kolmanneksi pääkaupunkiseudun joukkoon, joka voitti vuoden 2020 kansallisen liikkuvuusviikon palkinnot.

KILPAILU oli SUURIN OSALLISTUMINEN TURKIN 551 KUNNALLA


Euroopan komission aloitteena liikkuvuuden parantamiseksi kaupungeissa vuosittain, 16. – 22. syyskuuta, turvallinen kävely ja pyöräily, jotta voidaan luoda kaupunki, johon pääsee helposti luomalla polkuja ja kunnan pysyviä toimenpiteitä järjestettyyn Euroopan liikkuvuusviikkoon, jotta maan 551 kuntaa Turkin kanssa osoitettaisiin tänä vuonna eniten. tapahtui.

Turkin kuntaliitto, kunnat ja muut kunnat tukivat tätä epäitsekästä työtä kannustamaan vuoden 2019 aktiivisimpia kuntia palkittiin vuonna 2020.

Puheenjohtajavaltio Paikallishallinnon toimintalautakunnan varapresidentti prof. DR. Sukru Karatepe puheenjohtajakaudella, ympäristö- ja kaupunkisuunnittelupalvelut Paikallishallintoministeriö ja Turan Konakin pääjohtaja, Euroopan unionin ulkoministeriö Puheenjohtajavaltio Alakohtaiset politiikat Presidentti Bush Apartment Altınordu, Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö Infrastruktuuri-investointiministeriö Fatih Smoken osasto, Euroopan unionin Turkki-valtuuskunta Sektorijohtaja, liikenne- ja infrastruktuuri-investoinnit Tuomariston osallistuessa muodostettu Akif Turkelin ja Turkin viljelijöiden kuntayhdistyksen pääsihteeri Birol arvioi viikoittaisen kokouksen 25. marraskuuta kattamien kuntien työtä.

Tehtyjen arviointien tuloksena 22 kunnasta, jotka täyttävät "Euroopan liikkuvuusviikon aktiviteetit", "Pysyvät toimenpiteet" ja "51. syyskuuta autoton päivä" kriteerit, 3 pääkaupunkiseudun kuntaa, 100 kuntaa, joiden asukasluku on yli 3 tuhatta. Palkinnon sai 100 kuntaa, joista 3 oli alle 9 tuhannen väestön omaavia kuntia.

Viikkotoiminnot-kategoriassa julisteita, sosiaalisen median viestejä, tiedotustilaisuuksia, musiikkikonsertteja, elokuvanäytöksiä, liikennekoulutuksia, laajaan osallistumiskävelyjä jne. toimintaa arvioitiin. Pysyvien toimenpiteiden luokassa otettiin huomioon tutkimukset, kuten polkupyörien kehittäminen, polkupyörän pysäköintialueiden rakentaminen, viheralueiden kehittäminen, liikuntarajoitteisille tarkoitetut luiskat ja julkisen liikenteen verkkojen laajentaminen.

"22. syyskuuta autoton päivä" -tapahtumassa arvioitiin muun muassa julkisen liikenteen ajoneuvojen ja polkupyörän jakamisjärjestelmän tekeminen ilmaiseksi koko päiväksi sekä katujen ja bulevardien avaaminen jalankulkijoiden käyttöön vain osittain.

Euroopan liikkuvuusviikon 2020 kansalliset palkinnot saaneet kunnat ilmoitettiin seuraavasti:

Pääkaupunkiseudun kunnat

  • Bursa Metropolitan Municipality
  • Mersin Metropolitan Municipality
  • Şanlıurfa Metropolitan Municipality

Kunnat, joiden asukasluku on yli 100.000 XNUMX

  • Uşakin kunta
  • Yenimahallen kunta (Ankara)
  • Yenisehirin kunta (Diyarbakir)
  • Kunnat, joiden asukasluku on alle 100.000 XNUMX
  • Azdavay Municipality (Kastamonu)
  • İspirin kunta (Erzurum)
  • Safranbolun kunta (Karabük)

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset