SAMULAŞ Varoitettu! Samkartin HEPP-koodin tunnistamisaika päättyy 1. joulukuuta

samulas varoitti samkartin koodin määrittelyjakso päättyy välein
samulas varoitti samkartin koodin määrittelyjakso päättyy välein

SAMULAŞin toimitusjohtaja Enver Sedat Tamgacı muistuttaa, että koronavirustoimien piirissä linja-autoja ja raitiovaunuja käyttävien kansalaisten on käytettävä HES-koodeja, sanomalla: "Samkartin HES-koodin määrittelyaikaa on pidennetty 20. lokakuuta - 1. joulukuuta." http://www.samsun.bel.tr, http://www.samulas.com.tr ja SAMULAŞ sanoivat voivansa tehdä sen nopeasti ja helposti mobiilisovelluksen kautta.


Samsunin pääkaupunki aloitti sisäasiainministeriön pandemian torjumiseksi antaman kiertokirjeen ja Samsun Governorship Provincial Hygiene Boardin tekemän päätöksen mukaisesti "sähköisen HEPP-koodin valvonnan" soveltamisen julkisissa kulkuneuvoissa 20. lokakuuta. Määräaikaa, jonka mukaan kansalaisten on sovitettava Samkart HES-koodeihin 20. marraskuuta asti, on pidennetty 1. joulukuuta.

Samsun Metropolitan Municipality on jakanut henkilökohtaisten SamKart-haltijoiden lennolle pääsyn tietoja terveysministeriölle päivittäin 20. lokakuuta lähtien. Ministeriö toteuttaa rikosprosessin tunnistamalla potilaat tai kontaktit, jotka ovat ulkona karanteenissa.

MÄÄRITELMÄ ON TEHTÄVÄ 1. JOULUKUUHEEN

SAMULAŞn pääjohtaja Enver Sedat Tamgacı totesi, että 600 tuhatta 55 tuhannesta liikkeessä olevasta kortinhaltijasta määriteltiin HEPP: ksi. ”Aloitimme HEPP-kooditunnistushakemuksen 20. lokakuuta sisäministeriön kiertokirjeen mukaisesti. Tätä varten asetimme 20. marraskuuta määräajaksi. Huomasimme kuitenkin, että vain 600 tuhatta Samsunin liikkeessä olevasta 100 tuhannesta kortista pystyi määrittelemään HES: n. Tätä tarkoitusta varten pidennimme ajanjaksoa 1. joulukuuta asti. Jättäen kuvaukset kotiin http://www.samsun.bel.tr, http://www.samulas.com.tr ja SAMULAŞ-mobiilisovellus nopeasti ja helposti. "Kansalaiset, joiden HES-koodeja ei ole määritelty Samkartissa, eivät pääse busseille ja raitiovaunuille 1. joulukuuta jälkeen", hän sanoi.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset