Samsun on ehdokas tulla brändikaupungiksi matkailussa!

samsun on ehdokas tulla brändikaupungiksi matkailussa
samsun on ehdokas tulla brändikaupungiksi matkailussa

Samsunin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Mustafa Demir sanoi, että he esittävät kaupungin matkailumahdollisuudet ja edut paikallisille ja ulkomaisille yhteisöille.


Samsun pyrkii olemaan alueen brändikaupunki matkailussa historiallisella, luonnon- ja kulttuuririkkauudellaan 17 piirissä. Akdağin talvimatkailukeskus, Altaan kuumat lähteet terveysturismissa, Ayvacık-järvi luontomatkailussa, Kızılırmakin suisto ja tulvametsät, Vezirköprü Şahinkaya -kanjoni, Tekkeköy Kabacevizin vesiputoukset, Bafra Asarkale ja historiallisen matkailun arkeologiset kaivaukset, Tekkeköyn luolat kuten sen merkinnät, 149 km rantaa, sininen bayraklı Samsun on rannoineen maamme nopeasti kehittyvien kaupunkien joukossa matkailussa.

AKDAĞ ODOTTAA VALKOISTA KANSIA

Ladik Akdag -hiihtokeskus, yksi Turkin 15 hiihtokeskuksesta, odottaa lumen avaamista kaudelle. Laskettelurinteiden, joiden korkeus on 80 metriä ja jotka ovat 7 kilometrin päässä Samsunista ja 1900 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, pituus on tuhat 360 metriä. Laitos, jossa on tuolihissi 84 hengelle, on täynnä ihmisiä, jotka haluavat nauttia hiihtämisestä talvella ainutlaatuisen luminäköalan alla. Turkilla on pisin hiekkaranta lähellä Samsunia, 13 sinisen rannikolla bayraklı on ranta.

ON SUURI MAHDOLLISUUS

Metropolitan kunnan pormestari Mustafa Demir pyysi yrityksiä investoimaan kaupunkiin toteamalla, että Samsunilla on suuri potentiaali matkailun kannalta. Pormestari Demir sanoi: "Samsun on yksi Mustanmeren alueen tärkeimmistä matkailukaupungeista, jossa on kaikenlaista matkailua. Itse asiassa olet monipuolisuudeltaan ylivertainen verrattuna Välimeren kaupunkeihin. Koska siellä on vain aurinko-, meri- ja hiekkamatkailua. Ei ole minkäänlaista matkailua, jota ei olisi saatavana kaupungissa. Jotta Samsun saisi ansaitsemansa osuuden matkailualalta, meidän on hyödynnettävä tätä suurta siunausta paremmin, vietävä se maan ja maailman asialistalle ja edistettävä sitä ”.

BRÄNDIN MATKAILUSSA ON OLLA KAUPUNKI

Presidentti Demir totesi, että Samsun ansaitsee olla merkkikaupunki matkailussa, "Samsun on matkailukaupunki, jossa on kilometrejä rantoja, rantoja, upeita rantoja, vesiputouksia, arkeologisia kaivauksia ja nähtävyyksiä, luonnon ihmejärviä, tasankoja, tasankoja, maanalaisia ​​rikkauksia ja museoita. Samsun, Mustanmeren loistava tähti, on erikoisempi ja edullisempi kuin monet matkailusta tunnetut kaupungit, jopa Antalya. Matkailun alalla tapahtuu vakava liike. Olemme menossa kotimaan matkailupisteessä yli Turkin keskiarvon ", hän sanoi.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset