Riot Force Bridgen risteysvaiheet avautuvat yksi kerrallaan

risteysvaiheet nopealla tehosillalla yksi kerrallaan
risteysvaiheet nopealla tehosillalla yksi kerrallaan

Mellakointiaseman työt, joita Sanliurfan pääkaupunginjohtaja Zeynel Abidin Beyazgül korosti huolellisesti, päättyivät. Eilisestä lähtien kuljettajat, jotka haluavat tulla Abidesta linja-autoasemalle ja esentepeen ja haluavat käyttää Mardinin kehätietä, voivat käyttää reittiohjeita.


Şanlıurfan liikennekuorman minimoimiseksi ja kansalaisten mukavan matkustamisen varmistamiseksi pormestari Beyazgül, joka nopeuttaa töitä moottoriteiden alueellisessa osastossa, tutki mellakapoliisin risteyksessä valmistuneet työt ja sai tietoja yrityksen virkamiehiltä.

Lausumalla vierailunsa jälkeen Şanlıurfan pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Zeynel Abidin Beyazgül korosti, että he työskentelevät kaikin voimin Şanlıurfan hyväksi.

Puheenjohtaja Beyazgül: ”Olemme mellakapoliisin tienhaarassa. Kuten tiedetään, liikenneministeriö tarjosi mellakan risteyksen. Olemme päässeet opintojen loppuun. Tämä suunta on avattu niille, jotka haluavat tulla linja-autoaseman ja esentepen muistomerkiltä ja haluavat käyttää Mardinin kehätietä. " käytti ilmaisuja.

TEEMME TARPEITA AVAAMME MUITA TIETÄ NOPEASTI

Pormestari Beyazgül sanoi, että muiden kohteiden avaamisajat ovat hyvin lähellä, ja teemme tarvittavaa työtä varajäsenten ja pormestareiden kanssa Luoteis-kehätielle. Onnea Şanlıurfaamme ”, hän sanoi.

Pormestari Beyazgül, joka sai myös ensimmäisen kokemuksen avattujen teiden ajamisesta mellakkaristeyksessä tehtyjen töiden päätyttyä, korosti, että jäljellä olevan luoteisen kehätien työt jatkuvat keskeytyksettä.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset