Pormestari İmamoğlu antaa kanavan Istanbulin lausunnon

presidentti imamoglu antoi todistuksen kanavasta Istanbul
presidentti imamoglu antoi todistuksen kanavasta Istanbul

Istanbulin pääkaupunkiseudun (IMM) presidentti Ekrem İmamoğlu antoi kirjallisen lausunnon Kanal Istanbulia vastaan ​​aloitetun tutkimuksen puitteissa.


joskusUutisten mukaan; "Sisäasiainministeriö nimitti siviilitarkastajan selvittämään asiaa ja suorittamaan alustavan tutkimuksen sillä perusteella, että" Kanava Istanbul -projektia vastaan ​​painettiin julisteita käyttäen Istanbulin pääkaupunkiseudun institutionaalista identiteettiä ja laitettiin kaupungin eri osiin ".

Asiasta saatiin tietää, että Istanbulin pääkaupungin kaupunginjohtaja Ekrem İmamoğlu antoi kirjallisen lausuntonsa siviilintarkastajalle.

Kysyttyä sisäasiainministeriön lausunnosta, İmamoğlu sanoi: "Lakimiehemme työskentelevät ja tutkivat prosessia. En sano mitään toistaiseksi ”.

MITÄ TAPAA?

İYİ-puolueen puheenjohtaja Meral Akşener ilmoitti vierailemassaan televisio-ohjelmassa, että IMM: n presidentti Ekrem İmamoğlua vastaan ​​aloitettiin tutkimus Istanbulin kanavan takia. SözcüOngun vahvisti myös tämän.

Sisäasiainministeriön asiaa koskevassa lausunnossa "Istanbulin pääkaupungin kaupunginjohtajan henkilökohtaista vastustusta Kanal Istanbul -hankkeeseen ei kyseenalaistettu missään hyväksynnässä, ja tutkimukseen / alustavaan tutkimukseen sisältyi se, että nämä julisteet painettiin institutionaalisesti ja julkisia resursseja käyttäen. Kuten väitettiin, missään hyväksynnässä ei ole syytöksiä separatismista.

Lausunnossa ilmaisua 'valtion projekti' käytettiin Kanal Istanbul -hankkeessa.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset