Pohjois-Marmaran moottoritiehanke helpottaa Marmaran alueen liikennettä

pohjoisen marmaran moottoritiehanke helpottaa marmaran alueen kuljetusta
pohjoisen marmaran moottoritiehanke helpottaa marmaran alueen kuljetusta

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu sanoi: "Otimme käyttöön maailman korkealaatuisimmat, pisin 4-kaistaiset moottoritietunnelit. "Marmaran valtatiehanke on kultakaulakoru, joka alkaa Sakaryasta Istanbulin pohjoispuolelta Tekirdağiin, Çanakkaleen, Balıkesiriin, Bursaan ja Kocaeliin ja jota käytetään Marmaranmerellä."


Ministeri Karaismailoğlu teki tutkimuksia Pohjois-Marmaran moottoritiehankkeen Izmit-Akyazı Line rakennustyömaalla.

"Se helpottaa suurimpien teollisuusalueiden isännöimän Marmaran alueen kuljetusta"

Ministeri Karaismailoğlu, joka tutki Pohjois-Marmaran moottoritien rakennustöitä paikan päällä, sanoi, että Pohjois-Marmaran moottoritie ei ole vain valtatie; Hän korosti, että se on myös tie-, rautatie- ja lentoliikenteen risteyspiste. Karaismailoğlu sanoi: "398 km pohjoisen Marmaran moottoritietämme helpottaa suurimpien teollisuusalueiden isännöimän Marmaran alueen kuljettamista ja tarjoaa korkeatasoisen, turvallisen, laadukkaan ja keskeytymättömän kuljetuksen."

"Avaamme TEM İzmit-1-TEM-Akyazı -risteykset tämän vuoden lopussa."

Ministeri Karaismailoğlu muistutti, että Pohjois-Marmaran moottoritien rakennustyöt alkoivat vuonna 2013: "Olemme suorittaneet 321 kilometriä kansamme palvelukseen. "Otamme käyttöön projektin päättymisen TEM Izmit-73 -liittymän, 6 kilometrin pituisen Kurtköy-Akyazı-projektin kuudennen osan noin 68 kilometrin pituisen osan ja TEM-Akyazı-risteysten välillä tämän vuoden lopussa."

"Kuljetus Istanbulista Kocaelin ja Sakaryan maakuntiin on paljon helpompaa"

Ministeri Karaismailoğlu totesi, että kuudennen osan avaamisen myötä avataan uusi nopea, turvallinen ja mukava liikennekäytävä vaihtoehtona edelleen suurelle liikennemäärälle altistuvalle TEM-moottoritielle ja D-6-moottoritielle; Hän sanoi: "Otimme käyttöön maailman korkealaatuisimmat, pisin 100-kaistaiset moottoritietunnelit. Kuljetus Istanbulista Kocaelin ja Sakaryan maakuntiin, jotka ovat intensiivisiä teollisuus- ja teollisuusalueita, on paljon helpompaa. Marmara Highway Project on kultainen kaulakoru, joka alkaa Sakaryasta ja jota käytetään Marmaranmerellä Istanbulin pohjoisesta Tekirdağiin, Çanakkaleen, Balıkesiriin, Bursaan ja Kocaeliin. "

Hän teki havaintoja Izmit Tunnelin liikekeskuksessa

Ministeri Karaismailoğlu, joka vieraili myös Izmitin tunnelitoimintakeskuksessa Izmit-Akyazı Line -tarkastusten jälkeen, sai viranomaisilta tietoja tehdystä työstä. Muistuttaen, että 9,5-kaistaisten 4-tunneleiden, joiden kokonaispituus on 4 km, kunnossapidon valvonta ja seuranta suoritettiin Izmitin tunnelitoimintakeskuksessa, Karaismailoğlu sanoi, että 7 × 24: n palvelevat hätäryhmät varmistaakseen tunnelin ja tunnelin alueen teiden kunnossapidon ja korjauksen sekä liikenneturvallisuuden varmistamiseksi ja mahdollisten onnettomuuksien estämiseksi Hän sanoi, että tienhoito- ja korjausryhmät, liikennemiehet ja palokunnat löydettiin.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset