Pegasus tuotti 3 miljoonaa euroa voittoa kolmannella vuosineljänneksellä

Pegasus voittaa miljoonia euroja vuosineljänneksellä
Pegasus voittaa miljoonia euroja vuosineljänneksellä

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. teki kolmannella vuosineljänneksellä 3 miljoonan euron nettotuloksen.


Public Disclosure Platformille (KAP) annettu lausunto on seuraava: ”COVID-19: een liittyvät terveysongelmat ja matkarajoitukset vaikuttavat edelleen kielteisesti matkailutrendiin etenkin ulkopuolelle. Pegasus saavutti kolmannen vuosineljänneksen aikana yhden merkittävimmistä palautumisista sektorilla 3 prosentin kapasiteetilla ja 2019 prosentin käyttöasteella vuoteen 52 verrattuna. 76Q-kotimaan linjojen kapasiteetti oli 3% verrattuna vuoden 2019 vastaavaan ajanjaksoon. Vuokrausaste oli 96%, kotimaan linjalle kuljetettiin 81 miljoonaa vierasta. Vieraiden määrän vähenemisen ja yksikkötuottojen heikkenemisen myötä 3,11Q-liikevaihto oli 3 miljoonaa euroa, laskua 72% viime vuoteen verrattuna. Kustannusten tiukka hallinta jatkui, kiinteiden kassakustannusten lasku 181%. Käyttökate oli kolmannella neljänneksellä 59 miljoonaa euroa (3% marginaali), kun taas tulos oli 55 miljoonaa euroa. Polttoainesuojaussopimuksiin liittyvät tulevaisuuden katsauskauden tappiot ja valuuttakurssivoitot vaikuttivat nettotulokseen.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset