Osmangazi Bridge Scenic Beach Park valmistunut

Osmangazi Bridge Scenic Beach Park valmistunut
Osmangazi Bridge Scenic Beach Park valmistunut

Kocaelin pääkaupunkiseudun kunta on valmistunut rannikkopuistoon Osmangazi-sillan viereen Dilovasın alueelle ja tarjoaa upeat näkymät sillalle pieniä töitä lukuun ottamatta. Rantapuistosta, jonka pinta-ala on 2 tuhatta neliömetriä, on jo tullut yksi kansalaisten nähtävyyksistä.

TOINEN RANNANPUISTO DİLOVASISSA


Pääkaupunkiseudun kunta on tuonut yhden kauniista virkistysalueista, jotka se on toteuttanut kaikkialla kaupungissa, Dilovasın alueelle. Osmangazi-sillan viereen rakennettiin upea rantapuisto. Viimeinen seinä maalataan puistojen ja puutarhojen osaston rakentamaan rannikkopuistoon. Pääkaupunkiseudun kunnan Tavşancılin rantapuiston jälkeen kansalaisten käytettävissä on toinen rantapuisto Diliskelesin naapurustossa.

VALMISTUS VALMIS

Rannikkopuistossa, joka on jo alueen ihmisten huomion keskipiste, on saatu päätökseen 90 neliömetrin puurakennusten, kuten 170 metrin pituisen verhoseinän, wc: n, masjidin, kokoussalin ja betonin asettamisen veneen kaltevalle alueelle. Valmistuneista töistä kuuluu 160 neliömetriä kalastusalustaa ja 3-vaiheista amfiteatteria, 70 metriä pitkä laituriyhteystie, 98 neliömetrin varastotila ja lasten leikkialue varastoalueen yläpuolella. Valmistuneiden töiden joukossa on 20 koristeellisen valopylvään, 40 värillisen led-valaisimen, 15 upotettua kohtaa vahvistimen portaissa ja ulkovalaistus.

YMPÄRISTÖJÄRJESTELY TEHTY

Työn puitteissa toteutettiin maisemointi ja istutettiin 12 sycamore-, 10 saarni-, 5 ruusu-, 12 koriste-timanttia ja 250 liekkiholkkia. Puistojen ja puutarhojen osasto valmisti neljä japanilaista katettua kameliaa, mutta tuhannelle neliömetrille pinta-alaa asennettiin automaattinen kastelujärjestelmä, jotta alue pysyisi aina vihreänä. Nurmikon asennus, takorautakaide ja 4 telakkatyötä on saatu päätökseen.

OSMANGAZIN SILTAN SIVULLA

Osmangazi-silta, joka aloitti palvelun vuonna 2016, on kooltaan yksi harvoista silloista maailmassa. Kocaelin pääkaupunkiseudun kunnan aloittama Diliskelesin rantajärjestelyprojekti rakennettiin Osmangazi-sillan pohjoisen jalan itäpuolelle, jolla on erinomainen arkkitehtuuri ja näkymät. Jokaisen 7-77-vuotiaan kansalaisen odotetaan suosivan rantapuistoa.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset