Ordu Highlands tapaa ilmapallomatkailun

armeijan ylängöt tapasivat ilmapallomatkailun
armeijan ylängöt tapasivat ilmapallomatkailun

Se oli ensimmäinen Mustanmeren matkailussa. Ordun ylängöt, joista on tullut yksi suosituimmista matkailukeskuksista merellä, luonnolla, tasangoilla ja ainutlaatuisilla rannoilla, tapasivat ilmapallomatkailua. Ensimmäinen ilmapallolento pidettiin torstaina tasangolla, joka on kuuluisa mutkistaan.


Ordu Metropolitan Mayor Dr. Mehmet Hilmi Güler valmistelee kaupunkia tulevaisuutta varten matkailualalla aloittamillaan opinnoilla. Presidentti Güler, joka on pyrkinyt tuomaan ylänkömatkailua etusijalle, aloitti ilmapallomatkailun, joka on ensimmäinen Mustanmeren ylämatkailussa matkailuvaunumatkailun, vaelluksen, hiihtomatkailun ja talvimatkailun lisäksi, jota käytetään muutamissa kaupungeissa, etenkin Kappadokiassa.

Ordu, josta on tullut yksi matkailun suosikkikeskuksista merellä, luonnolla, tasangoilla ja ainutlaatuisilla rannoilla, teki uuden matkailualan. Kuumailmapallo-koelento pidettiin Aybastın alueen Perşembe-tasangolla, joka on yksi Ordun kauneimmista jalankulkijoista ja kuuluisa mutkistaan.

Koelento Ordin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtajan neuvonantajan Asım Suyabatmazin ja Aybastın kaupunginjohtajan Beytullah Geçtanin seurassa saatiin onnistuneesti päätökseen. Kuumailmapallo kierteli mutkissa noin tunnin ja piti visuaalisen juhlan. Tavoitteena on, että pääkaupunkiseudun matkailuyrityksen ORTUR A.Ş.:n tulevana kaudella suunnitellut lennot vaikuttavat merkittävästi alueen matkailuun.

UUSI VÄRI YAYLA-MATKAILUUN

Ordu Metropolitan Mayor Dr. Mehmet Hilmi Guler, armeija, Mustameri ja Turkki ilmoittivat aikovansa esitellä maailman kauneuden. Pormestari Güler sanoi: "Emme halua näiden kaunottarien kuuluvan vain meille, vaan haluamme, että koko maailma näkee nämä kaunottaret ja jakaa ne heidän kanssaan. Olimme nähneet nämä kaunottaret maalta aikaisemmin, ja sitten saimme nämä kaunottaret katsomaan merestä tuontialuksillamme. Tänään käynnistämme ilmapallomatkailun. Uutena vaihtoehtona haluamme ilmoittaa armeijamme ylängön kauneudesta maailmalle.

Korostaen, että ilmapallomatkailu on uusi matkailuvaihtoehto, pormestari Güler sanoi: "Katsomme nyt ilmapallosta Aybastın alueen Perşembe-tasangon upeita mutkia. Tämä tuo meille myös valtavia voittoja. Ja on tärkeää maailmassa jakaa ja tunnistaa nämä kaunottaret ”.

Pormestari Güler totesi, että he halusivat monipuolistaa matkailua, "Olemme tunnistaneet asuntovaunumatkailun, polkupyörämatkailun sekä vaellusreitit. Olemme määrittäneet armeijassamme tästä 155 pistettä. Niiden reitit perustettiin. Kuten tiedätte, meillä ei ole vain tasankoja, vaan kanjoneita ja vesiputouksia. Täällä on vaellustilanne. Samalla väritämme ja monipuolistamme matkailua kanootilla. Esittelemme armeijamme, Mustallemeremme ja siten maamme maailmalle sekä liiketoiminnan urheilullisen puolen, matkailun että myös myynninedistämistoiminnan kanssa. "Jaamme nämä kaunottaret paitsi alueellisesti myös maailman kanssa", hän sanoi.

Sillä tuetaan suurta panosta alueelliseen matkailuun

Ordu Metropolitan Municipality pormestarin neuvonantaja Asım Suyabatmaz totesi hankkeen myötävaikuttavan alueen matkailuun ja totesi haluavansa tuoda Orduun Kappadokian alueella erityisen suosittua ilmapallomatkailua. Suyabatmaz sanoi: "Ilmapallomatkailun myötä meillä on osuus turistikakusta ja annamme toisen panoksen maakuntamme matkailulle."

Presidentin neuvonantaja Asım Suyabatmaz antoi lausunnossaan seuraavat lausunnot: ”Avasimme uuden sektorin matkailualalla. Koska Turkki on tässä mielessä hyvin edistynyt taso. Erityisesti Kappadokian alue isännöi noin 3,5 miljoonaa turistia vuodessa, ja alueella lentää yli 500 tuhatta turisti. Ilmapallon taloudellinen osuus Kappadokiaan on yli 70 miljoonaa euroa. Aloitimme kuumailmapallomatkailun Ordussa voidaksemme vaikuttaa Orduun sekä taloudellisesti että matkailun nimissä. "Onnea", hän sanoi.

"KIITOS PRESIDENTTI GÜLERILLE"

Toteamalla olevansa tyytyväisiä hankkeen aloittamiseen, jolla on merkittävä vaikutus Aybastın matkailuun, Aybastın kaupunginjohtaja Beytullah Geçtan sanoi: "Pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Dr. Jumala siunatkoon Mehmet Hilmi Güleria. Hän on henkilö, jolla on laaja näkökenttä. Yritämme myös pysyä vauhdissa. Testaamme kuumailmapalloa ensimmäistä kertaa Aybastın alueella. Toivon, että jos kuumailmapallon jatkuvuus tulee, Aybastın ja Ordun matkailutoiminta on hyvin erilaista seuraavalla kaudella ”, hän sanoi.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset