Liikkuvuuspalkinto Mersin Metropolitanille

myrtti hieno
myrtti hieno

Mersinin pääkaupunkiseutu, jonka järjestivät 16. – 22. Syyskuuta järjestetyt tapahtumat Euroopan liikkuvuusviikon välillä, palkitsi Turkin kuntaliitto. Metropolitan, viikon sisällä järjestetyillä tapahtumilla 'European Mobility Week 2020 National Award'alaston alueesta tuli yksi kolmesta pääkaupunkiseudusta.


Mersinin pääkaupunkiseudun kunta pyrki lisäämään polkupyörien ja jalankulkuteiden käyttöä viikon aikana ja kannusti kansalaisia ​​matkustamaan vaihtoehtoisilla kulkuneuvoilla moottoriajoneuvojen sijaan. Viikoittainen pyöräretki, lasten taidekilpailu ja tietoisuuden lisääminen, joka säätelee Metropolitan Municipality, Turkin kuntaliitto "Kansallinen palkintolautakunta" sai.

Büyükşehir osoitti menestystä kaikissa arvioiduissa luokissa

Mersin Metropolitan Municipality, jonka tuomaristo arvioi viikon töitä, "Euroopan liikkuvuusviikon aktiviteetit""Pysyvät varotoimet" ve "22. syyskuuta autoton päivä" Hän sai palkintonsa yhtenä kolmesta suurkaupungista, jotka täyttivät sen kriteerit.

"Viikkoaktiviteetit" Luokassa arvioitiin aktiviteetteja, kuten julisteita, sosiaalisen median viestejä, tiedotustilaisuuksia, musiikkikonsertteja, elokuvanäytöksiä, liikennekoulutuksia ja laajamittaisia ​​kävelyretkiä.

"Pysyvät varotoimet" Luokassa otettiin huomioon tutkimukset, kuten polkupyörien kehittäminen, polkupyörän pysäköintialueiden rakentaminen, viheralueiden kehittäminen, liikuntarajoitteisille tarkoitetut luiskat ja joukkoliikenneverkkojen laajentaminen.

"22. syyskuuta autoton päivä" Tapahtumassa arvioitiin muun muassa julkisen liikenteen ajoneuvojen ja polkupyörien jakamisjärjestelmän tekeminen ilmaiseksi koko päivän ajaksi sekä katujen ja bulevardien avaaminen jalankulkijoiden käyttöön vain osittain.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset