Milas Bodrumin lentokenttä saa ACI-pandemiatodistuksen

milas Bodrumin lentokenttä sai näennäispandemiatodistuksen
milas Bodrumin lentokenttä sai näennäispandemiatodistuksen

Milas-Bodrumin lentokenttä on saanut kansainvälisen lentokenttäneuvoston (ACI World) luoman sertifikaatin, joka määrittää pandemiatoimenpiteet.


TAV: n lentokenttien ylläpitämä Milas-Bodrumin lentokenttä täytti asiaankuuluvat kriteerit ja sai ACI Worldin luoman lentokentän terveystodistuksen turvallista matkustamista varten pandemian aikana.

TAV: n Milas-Bodrumin operaatioiden koordinaattori İclal Kayaoğlu sanoi: "Vaikka pandemia on kärsinyt hallituksista rajusti rajojensa sulkemisen takia, ilmailu kuuluu aloihin, jotka sopeutuvat nopeimmin uusiin säädöksiin. Pandemian puhkeamisen jälkeen panimme nopeasti ja täysimääräisesti täytäntöön viranomaisten määrittelemät toimenpiteet työntekijöidemme ja matkustajamme terveyden suojelemiseksi Milas-Bodrumin lentokentällä. Saimme SHGM: n myöntämän Airport Pandemic Measures -sertifikaatin ja allekirjoitimme Euroopan lentoturvallisuusviraston (EASA) luoman pöytäkirjan. Olemme nyt liittyneet ACI: n luomaan ohjelmaan. Uskomme, että matkustajamme alkavat matkustaa turvallisesti, kun pandemia menettää vaikutuksensa ja matkarajoitukset poistetaan ”.

Turkissa, jota operoi TAV Ankara Esenboga, Izmir Adnan Menderes ja ACI-Alanya Gazipasa -lentokentät. Makedonia Skopje, Tunisia Enfidha ja Monastir, Saudi-Arabia Medina ja Kroatia Zagrebin lentoasemat, joita yritys operoi ulkomailla, ovat myös saaneet akkreditointiprosessin päätökseen ja saaneet todistuksen.

Milas-Bodrumin lentokenttä palveli miljoona 10 tuhatta matkustajaa tämän vuoden 1 ensimmäisen kuukauden aikana.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset