100 uutta ympäristöystävällistä uutta bussia Mersiniin

uusi ympäristöystävällinen bussi Mersiniin
uusi ympäristöystävällinen bussi Mersiniin

Pääkaupunkiseudun kunnanvaltuuston marraskuussa 2020 pidetyn kokouksen kolmannessa kokouksessa, joka pidettiin pääkaupunkiseudun pormestarin Vahap Seçerin johdolla, hyväksyttiin yksimielisesti lupa käyttää enintään 100 miljoonaa euroa ulkomaisia ​​lainoja kaupungin tarvitsemien 22 ympäristöystävällisen CNG-bussin puitteissa. Korostaen, että ne tarjoavat pysyviä palveluja kaupungissa, pormestari Seçer mainitsi myös metroprojektin ja sanoi, että Mersin on tärkeä projekti seuraavien vuosikymmenien ajan.

CNG-bussilaina hyväksytään


Kaupungin julkisen liikenteen järjestelmän vahvistamiseksi ja nopean, laadukkaan ja mukavan kuljetuspalvelun tarjoamiseksi kansalaisille 100 CNG-bussin ostamisen yhteydessä voidaan käyttää jopa 22 miljoonaa euroa Euroopan jälleenrakennus- ja kehityspankilta (EBRD). Pormestari Vahap Seçerin luvalla allekirjoittaa takuukorvaus ja sopimus, joka allekirjoitetaan pääkaupunkiseudun kunnan ja mainitun pankin välillä rahoitusta varten, ja Mersinin pääkaupungin apulaispääsihteerin Olcay Tokin luvalla suorittaa kaikenlaisia ​​lainoihin liittyviä liiketoimia. Asia hyväksyttiin yleiskokouksessa yksimielisesti.

Kun parlamentin jäsen kysyi, onko tämän jälleenrakennus- ja kehityspankin lainalle mitään ehtoja, presidentti Seçer sanoi: "Heillä ei ole minkäänlaisia ​​pakotteita. Koska ympäristöystävällisiä, maakaasu- ja maakaasuautoja on vain Green City -hankkeen puitteissa, voimme toimittaa näitä ajoneuvoja mistä tahansa. Teemme erittelyn. Menemme ulos samoilla ominaisuuksilla kuin äskettäin ostamamme bussit. Heillä ei ole minkäänlaisia ​​seuraamuksia, kuten malli, yritys, tyyppi, väri, kansainvälinen ja kotimainen. Rahat tulevat tilillemme. Suoritamme maksuja sieltä ”, hän sanoi.

Presidentti Seçer totesi ostaneensa 73 CNG-bussin, jolla oli yhden vuoden lisäaika ja 1 kuukauden maturiteetti, ”Se osti yllättävän halvan. Varsinkin nyt valuutan määrä on kasvanut, mutta ennen sitä se oli meille erittäin houkutteleva. Siitä on tullut paljon houkuttelevampi nyt. Tämä on mahdollisuus. Se oli hyvä, saimme sen ajoissa. Pandemia oli puuttunut asiaan, peruutin tarjouksen, en tiennyt, mitä pandemia tuo mukanaan. Sitten, kun asiat alkoivat hieman parantua, menimme tarjouskilpailuun, törmäsimme sellaiseen kuvaan. Hän sanoi onnea.

Vastatessaan luottotietojen arviointia koskeviin kysymyksiin Seçer sanoi: ”Katsokaa tapahtumaa seuraavasti: Katso seurauksena mitä annat ja saat. Heillä on myös säännöt, säännöt ja menetelmät. Saamme 22, annamme 18. Seitsemästä miljoonasta avustuksesta maksamme 7 miljoonaa korkoa, ja 3 miljoonaa jää taskuun. Näitä rahoituslaitoksia ei ole perustettu voittoa tavoittelematta. Mielestäni noin 4 maata on täällä kumppaneita. Heillä on myös vakava sijoitus. He ovat varanneet yli miljardi euroa tälle vihreälle kaupungille. Izmir osti sen, nyt tiedän, että Ankara on hakenut. Ostimme sen ”, hän sanoi.

"Emme tehneet mitään töistämme pelastaaksemme päivää, emme tee"

Kun neuvoston jäsen sanoi, että paikallishallinnot ovat välttäneet ongelmia pukeutumalla tähän asti, presidentti Seçer sanoi: "Emme pidä tällä kaudella tekemäämme työtä pukeutumisena. Haluamme tarjota pysyviä palveluja. Emme tehneet mitään työstämme päivän pelastamiseksi, emme. Emme koskaan tee aviorikosta. Jos näet tällaisen menetelmän, jos näet sellaisen, korota ääntäsi. Pyrimme tekemään parhaan kaikesta ”.

"Metro on tärkeä projekti seuraavien vuosikymmenien ajan"

Presidentti Seçer korosti, että metroprojekti on välttämätön Mersinin tuleville vuosille, ja sanoi: "Voit sanoa, ettei metro ole tarpeeton" metrolle tekemäämme poliittiseen valintaan. Mutta se on välttämätöntä minulle. On syitä, joihin perustan tämän. Katson, että metro ei ole tärkeä projekti tänään, ei huomenna, vaan tulevina vuosikymmeninä. Se edistää merkittävästi julkista liikennettä. "Se vaikuttaa merkittävästi kaupunkiliikenteen helpottamiseen." Pormestari Seçer totesi, että metroprojektin rakennusaika on 4–6 vuotta ja että se alkaa rakentamiskauden aikana ja maksaa 11 vuodessa.

"Kaikki ovat veljeni riippumatta siitä, minkä värisiä."

Presidentti Seçer korosti, että kaikkien lahkojen kansalaiset hyötyvät Ramadan-kuukauden aikana annetusta avusta ja että he eivät syrji minkäänlaista vakaumusta: ”Jokainen on veljeni heidän väreistään riippumatta. Henkilöllisyyteni ei ole tärkeä. Minun identiteettini, sellainen ja sellainen lahko ei ole koskaan. Tässä mielessä olen etninen sokea. Olen uskonnollinen sokea. Olen alueellisesti sokea. En näe ketään, näen ihmisiä. Mielestäni se on veli ”, hän sanoi.

Mersinin pääkaupunkiseudun vuoden 2021 varainhoitovuoden budjetti, vero-, maksu- ja palkkiotaulukko sekä tulosohjelma hyväksyttiin yksimielisesti edustajakokouksessa. Seçer sanoi: "Paljon kiitoksia. "Onnea Mersinille".


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset