Kuinka suojata tietokonetta online-oppimisen aikana

turvallisuus
turvallisuus

Tämän päivän nopeatempoinen elämä riippuu tekniikasta. Nopea teknologinen kehitys on muuttanut fyysiset luokkahuoneet virtuaaliluokiksi. Opiskelijat eivät usein tiedä, että tekniikalla voi olla turvallisuushaittoja. Keskustelemme tavoista suojata tietokoneita samalla, kun opit verkossa!
Älä säilytä samaa salasanaa pääsyä varten!


Opiskelijat ovat nyt vaihtaneet verkossa koronaviruksen takia. Vaikka he olivat aiemmin kouluttaneet verkossa valitsemaansa valintaa, tästä on nyt tullut turvallisuuskysymys. Turvallisuus tuo meidät siihen tosiseikkaan, että pienet lapset eivät osaa suojata tietokonettaan. He eivät tiedä kuinka käyttää sähköposteja ja verkkosivustoja muistiinpanojensa käyttämiseen. Henkilötietojen turvallisuus on myös ollut huolestuttava monille vanhemmille. Lapsesi pelkkä napsautus voi antaa viruksen tartuttaa tietokoneesi! Essee-keittiöVoit tilata artikkeleita tietoturvasta osoitteesta. Näytä nämä opettaaksesi lapsillesi tietoturvasta ja sen merkityksestä.

turvallisuus

Joidenkin vanhempien ei tarvitse huolehtia, kunhan heidän tietokoneensa ja tiedostot ovat suojattu salasanalla. Väärä! Entä jos kaikilla tiedostoilla, tiedoilla ja sosiaalisella medialla on sama salasana? Jos hakkeri löytää oven pääsemään johonkin heistä, se voi hakkeroida kaikki muut alustasi ja tietosi. Nyt sinun on mietittävä, kuinka suojata tietokonettasi hakkereilta. Tiedämme miten!

Sinun tulisi aina yrittää säilyttää pidemmät, monimutkaisemmat salasanat. Kun verkkosivustot pyytävät sinua lisäämään salasanasi isoja kirjaimia, numeroita, erilaisia ​​merkkejä ja kahdeksan yhdeksän kirjainta, he eivät tee sitä ärsyttääkseen sinua. He tekevät sen sinun turvallisuutesi vuoksi!

Oletko unohtanut salasanasi? Yritä tallentaa offline-tilassa!

Hakkerien on paljon helpompaa käyttää profiileja ja tietoja yksinkertaisella salasanalla. Yksinkertainen napsautus sähköpostilla voi antaa heille pääsyn tietokoneeseesi. Mutta kuka muistaa erilaiset, monimutkaiset salasanat? Ei kukaan. On mahdotonta saada monia sosiaalisen median alustoja ja unohtaa ainakin yhden niistä salasana. Suojaamattomalla tai tunnustamattomalla verkkosivustolla vieraileminen voi johtaa siihen, että hakkerit pääsevät käsiksi kaikkiin henkilökohtaisiin opiskelijatietoihin. Opiskelijoiden tietoturvasta on tullut ensisijainen huolenaihe. Kaikki on muuttunut verkossa nyt, jopa koulutus! Osa tästä on kouluttaa opiskelijoita tavoista tallentaa salasanoja offline-tilassa.

Ymmärrettävästi voit lähettää salasanoja sähköpostitilille tai sosiaaliseen mediaan. sohbet laatikossa. Se ei ole turvallista siellä; sen sijaan se on alttiimpi väärinkäytöksiin! Voit tallentaa salasanasi matkapuhelimeesi tai muistiinpanoihisi. Jos kuitenkin päivitys on tai unohdat varmuuskopioida, menetät kaikki tietosi. Paras tapa on kirjoittaa salasanasi päiväkirjaasi. Voit tallentaa sen turvalliseen paikkaan ja tarkistaa sen aina, kun unohdat salasanasi.

Vältä piraattimateriaaleja!

Kaverit, se ei ole niin turvallista kuin haluat ladata laittoman materiaalin, koska se on helppoa ja ilmaista. Tätä linjaa ei voida mitenkään päällystää sokerilla. Heti kun aloitat piraattimateriaalin, olet alttiina haittaohjelmille. Haittaohjelma on tietoja imevä vampyyri! Se varastaa kaikki tiedot ohjelmistostasi ja tietokoneeltasi. Hakkerit voivat käyttää tätä kiristämään sinua. Älä koskaan anna luvan luottamuksellisen materiaalisi käyttöön sinua vastaan, varsinkin kun olet huolimaton turvallisuutesi suhteen. Vain opiskelijana EduJungles Sinun on käytettävä luotettavia verkkosivustoja, kuten. Löydät näytemateriaalia artikkelin kirjoittamiseen tai tehtävän lukemiseen verkossa.

Jos käyt piraattimateriaaleihin ja epäluotettaviin verkkosivustoihin, annat heidän pääsyn muille verkkosivustoille, joita olet käyttänyt tänä aikana. Ne voivat varastaa tietosi, hidastaa tietokonettasi ja tuhota tietokoneesi ohjelmistotehokkuuden. Ylimääräinen tuntematon työ hidastaa tietokonettasi. Tämä ei ole edes pahin osa. Pelottavaa on, että et edes tiedä, että tietojasi on käytetty! Älä ole tyhmä, aloita pelaaminen turvallisesti ja älykkäästi turvallisuutesi vuoksi.

turvallisuus

Varmista, että ohjelmistosi on päivitetty!

Vanhentunut ohjelmisto on portti hakkereille. Vanha ohjelmisto alkaa menettää tehokkuuttaan ja voi kaatua milloin tahansa. Se tapahtuu todennäköisemmin, jos viruksella tai hakkereilla on pääsy. Et enää löydä itsesi kysymyksistä, kuten kuinka estää hakkerointi tietokoneellasi. Pidä ohjelmistosi ajan tasalla. Hakkerien virukset voivat olla harhaanjohtavia. Joka päivä syntyy uusia uhkia, jotka vain päivitetty ohjelmistojärjestelmä pystyy havaitsemaan.

Päivitetty ohjelmisto on tehokkaampi ja tehokkaampi. Se ei vain anna sinulle parempaa kokemusta työskennellessäsi tietokoneellasi, mutta se myös taistelee kaikkia viruksia vastaan. Vanhentuneet ohjelmistot eivät usein pysty tunnistamaan uusien viruskantojen ja tietojen hakkerointitekniikoiden aiheuttamia vaaroja. Mutta uusi, päivitetty ohjelmisto löytää sen ja taistelee sitä muutamassa minuutissa. Se suojaa tietojasi vanhempana! Miksi tyytyä vähemmän, vaikka pieni päivitys voi suojata tietokonettasi liikaa! Ohjelmiston päivittäminen kestää vain XNUMX minuuttia. Älä ole laiska! Tietokoneohjelmiston päivittämättä jättämisen kustannukset voivat olla erittäin korkeat. Hetkinen röyhkeys voi sallia muiden väärinkäyttää tietojasi tai kiristää sinua.

Käytä palomuuria tietojen suojaamiseen!

Palomuuri vaaditaan koulun tietokoneille. Myös kouluhakkeroinnista on tullut yleistä. Aivan kuten verkkokoulutuksesta on tullut normi! Hakkerit varastavat usein tietoja koulun tietokoneista kiristämään kouluja tai pääsevät kurssimateriaaleihin ilmaiseksi. He voivat jopa varastaa kirjoja ja kotitehtäviä verkossa koulun verkkosivustolta. He voivat myös käyttää opiskelijoiden henkilökohtaisia ​​profiileja arkaluontoisilla tiedoilla! Vahvan tietoturvajärjestelmän puuttuminen voi vahingoittaa koulun mainetta! Vanhemmat ovat yhä tietoisempia verkkohakkeroinnin kouluongelmista.

turvallisuus

Palomuuri valvoo tietoja sisään ja ulos. Se ei salli vieraiden laitteiden tai virusten pääsyä tietokoneisiin. Vain valtuutetut laitteet voivat muodostaa yhteyden. Palomuuri luo seinän luotettavien ja epäluotettavien verkkojen välille! Se tarkistaa aina tietokoneesi tiedot pitääkseen tietosi turvassa!

Tuloksena…

On turvallista sanoa, että näiden menetelmien avulla voit suojata tietokonettasi samalla, kun opit verkossa. Lisäksi se parantaa oppimiskokemustasi kymmenen kertaa paremmin. Nyt sinun ei tarvitse huolehtia tietokoneidesi luvattomasta käytöstä. Tietosi ovat turvassa. Voit keskittyä oppimiseen ja ottaa virtuaalitunteja rauhassa!


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset