KPSS-asetus liikenteessä Manisassa

kps: n säätely manisassa
kps: n säätely manisassa

Manisan pääkaupunkikunta toteutti tarvittavat toimenpiteet estääkseen viikonloppuna pidettävään julkisen henkilöstön valintakokeeseen (KPSS) osallistuvien kansalaisten ongelmat. Manisan pääkaupunkiseudun liikenneministeriön päällikkö Hüseyin Üstün kertoi myös, että virkamiesehdokkaat pääsevät helposti tenttipaikkoihin, että ajoneuvomatkat alkavat klo 07.00 aamulla.


Sunnuntaina 22. marraskuuta virkamiesehdokkaat hikoilevat julkisen henkilöstön valintakokeessa. Manisan pääkaupunkikunta on toteuttanut tarvittavat varotoimet välttääkseen virkamiesten kuljetusongelmat Manisassa. Toivottaen menestystä virkamiesehdokkaille ja antamalla tietoa kuljetuksissa toteutetuista toimenpiteistä, Manisan pääkaupunkiseudun liikenneministeriön päällikkö Hüseyin Üstün sanoi: "Koska sunnuntaina 22. marraskuuta tiedetään, että julkisen henkilöstön valintakokeeseen on olemassa, ulkonaliikkumiskieltoa sovelletaan koronavirustoimien puitteissa. Julkisen liikenteen lentomme alkavat klo 07.00 aamulla, jotta virkamiesehdokkaillamme ei ole mitään ongelmia. Lisäksi tiimimme tekevät tarvittavan seurannan koko maakunnassa. Toivotan tässä yhteydessä menestystä kaikille virkamiesehdokkaille ”.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset