Kotimainen käsikranaattilaatikko on valmis syöttämään TAF: n varastoon

kotimainen kranaatti laatikko valmiina syöttämään tsk-inventaario
Kuva: Presidentin puolustusteollisuus

Puheenjohtajavaltion puolustusteollisuuden presidentti prof. DR. İsmail Demir ilmoitti, että Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret AŞ (STM) valmisti EBK-M44-käsikranaattilaatikon sataprosenttisesti paikallisesti ja valtakunnallisesti ja että se oli valmis kirjaamaan TAF: n inventaarioon.


Pormestari Demir antoi sosiaalisen median tileillä julkaisemassaan tietoa EBK-M44-käsikranaattilaatikosta ja käytti seuraavia lausuntoja.

- Jatkamme uusien tuotteiden kehittämistä, jotka tarjoavat etua kentällä Mehmetçin tarpeiden, vaatimusten ja kokemusten perusteella. EBK-M44 käsikranaattilaatikko asuin- ja erikoiskäyttöön; STM on tuottanut sen 100% paikallisesti ja kansallisesti vankalla, kevyellä ja toiminnallisella rakenteellaan.

Kaikenlaisiin ympäristöolosuhteisiin soveltuva EBK-M44 tarjoaa mahdollisuuden käyttää yhden käden kranaattia kahden sekunnin kuluessa vapauttamatta asetta. EBK-M2, kaksinkertaisella turvajärjestelmällään, varmistaa kranaatin turvallisen toiminnan mahdollistamalla kranaatin asettaminen takaisin ja kantaminen, vaikka sen tappi olisi vedetty.

EBK-M44, joka on sinänsä pieni, sillä on suuret vaikutukset ja edut, se on suorittanut onnistuneesti kaikki tekemänsä haastavat testit ja on valmis osallistumaan TSK: n varastoon. "


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset