Kotimaan autojen TOGG-tehtaan rakentaminen jatkuu nopeasti

kotimainen autoliiketoiminnan rakentaminen jatkuu nopeasti
kotimainen autoliiketoiminnan rakentaminen jatkuu nopeasti

TOGG-alustan suunnittelu- ja tuotantokeskuksen rakennustyöt, joissa kotimaista autoa TOGG valmistetaan, jatkuvat nopeasti.


Video, joka sisältää rakennustöiden yksityiskohdat, jaettiin TOGG: n Twitter-tilille.

Seuraavat yksityiskohdat töistä jaettiin: ”Kaivantoja tehtiin 7 tuhatta kuutiometriä, mikä riittää täyttämään yhteensä 630 tuhatta 245 konttia. Valmistettiin 11 tuhatta 27 kuutiometriä täytettä, joka riitti 500 olympiakokoisen uima-altaan täyttämiseen. Yhdistettynä päästä päähän tuotettiin 318 17 maan vahvistuspylvästä, jotka saavuttavat 500 kilometriä ja ulottuvat Istanbulista Çanakkaleen. Maali- ja energiayksiköiden jälkeen 90 prosenttia runkoyksikön perusvahvistustöistä on saatu päätökseen.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset