Kotimaan autojen TOGG ottaa paikkansa MUSIAD EXPO 2020 -tapahtumassa

kotimainen auto togg musiad expo otti paikkansa
kotimainen auto togg musiad expo otti paikkansa

Teollisuus- ja teknologiaministeri Mustafa Varank totesi, että monet paikalliset toimittajat, jotka osallistuvat Turkin Cars Initiative -ryhmään, "Turkin autoprojekti, tuotantoautolla on visio kaukana. Teimme vaatimuksen ja pyrimme perustamaan liikkuvuusekosysteemin tyhjästä. " sanoi.


Ministeri Varank vihki MÜSİAD EXPO 2020 -messut, kansainvälisen talouden, kaupan ja rahoituksen huippukokouksen, jonka järjesti Independent Industrialists and Businessmen Association (MÜSİAD). Ministeri Varank totesi, että messuilla tehtiin tänä vuonna monia innovaatioita:

Se, että osallistumalla messuille noudatetaan hybridi-lähestymistapaa, kuvastaa itse asiassa uuden aikakauden henkeä. Teknologisen infrastruktuurin ansiosta ne, jotka eivät voi fyysisesti tulla MUSIAD EXPO -messuille, hyötyvät digitalisaation eduista. Jopa messujen päätyttyä kauppa voi jatkua digitaalisella alustalla ja uusia yhteistyömahdollisuuksia solmitaan.

Messujen fyysisten osallistujien epidemiaa vastaan ​​toteutettiin korkean tason toimenpiteitä. Alue, jolla olemme, on saanut turvallisen palvelun sertifikaatin Turkin standardointilaitokselta (TSE), joka on ministeriömme laitos. Kaikki toimenpiteet on laskettu mahdollisimman yksityiskohtaisesti ja ne on toteutettu.

Innovaatio, joka innosti minua tänä vuonna MUSIAD EXPO: lla, oli kaikkien aikojen ensimmäinen yrittäjyysala. Maamme lupaavat yrittäjät tapaavat sijoittajia ympäri maailmaa. Niin; sijoituspääoma ja henkinen pääoma yhdistyvät; Innovatiivisilla yrityksillä on mahdollisuus avautua maailmalle kasvattamalla mittakaavaa. teknologiapohjaisilla työpaikoilla, erityisesti Turkilla, on merkittävä potentiaali yrittäjyyden alalla.

MUSIAD-näyttely Toinen Turkin auton yllätys. Luulen, että kotimaiset ja ulkomaiset osallistujamme viettävät paljon aikaa TOGG-osastolla. Turkin autohanke, jonka visio on kaukana autojen tuottamisesta. Teimme vaatimuksen ja pyrimme perustamaan liikkuvuusekosysteemin tyhjästä.

Monet kotimaiset toimittajat Turkissa Automobile Enterprise Group (TOGG) liittyivät perheeseen. Tavarantoimittajien joukossa on nuoria startup-yrityksiä, jotka eivät ole koskaan aikaisemmin työskennelleet minkään päätuottajan kanssa. Akkutuotanto tapahtuu myös maassamme yhteistyössä globaalin tuotemerkin kanssa. Ajoneuvomme tulee tielle 2022 prosentin paikallisen kanssa vuonna 51 ja jatkuu 2026 prosentin kotimainen vuonna 68.

Arviot osoittavat, että maailmantalous kutistuu tänä vuonna yli 4 prosenttia. Turkki on niin vaikeassa jaksossa verrattuna siihen, että molemmat ikäisensä hoitavat paremmin onnistuneesti kehittyneissä maissa. Tänä aikana Turkin teollisuus on osoittanut kykynsä ylläpitää tuotantokapasiteettiaan ja sopeutua nopeasti muutoksiin.

Otamme tiukat askeleet kohti tätä tavoitetta tuotantoinfrastruktuureillamme, täydellisesti toimivalla toimitusverkostollamme, pätevillä henkilöstöresursseillamme, ahkera yrittäjällä ja vahvalla T & K-ekosysteemillä. Emme tee eroa kotimaisten ja ulkomaisten välillä sovellettavissa politiikoissa. työpaikkojen luominen Turkin alueelle ja joka auttaa meitä kaikkia, on paikallinen ja kansallinen.

Uudella kaudella lisätä sekä kotimaisia ​​että ulkomaisia ​​tuottavia investointeja; Kiihdytämme rakenneuudistuksia. Viime aikoina tekemämme askeleet arvostetaan myös kansainvälisellä areenalla. Maailmanpankin Ease of Doing Business Index -indeksissä nousimme vielä 10 paikkaa 33. sijalle.

Valmistelemme suorien ulkomaisten sijoitusten strategiaamme lisätäksemme osuutta globaaleissa arvoketjuissa ja houkutellaksemme lisää investointeja maahamme. Turkki antaa suuntaa globaalille trendille, yritämme voimiamme tehdä siitä johtava toimija. Pyrimme rakentamaan tukimekanismeja, jotka kannustavat todellista sektoria parhaalla mahdollisella tavalla.

Vaiheet, jotka ryhdymme yhteistyössä kauppa- ja investointikumppaneidemme kanssa kasvamaan yhdessä, voittamaan yhdessä ja levittämään tätä yhteiskunnalle, palaavat meille kilpailukyvyn ja vaurauden kasvuna ja avaavat oven vauraammalle tulevaisuudelle.

MUSIAD: n presidentti Abdurrahman Kaan totesi, että messuilla ryhdytään merkittäviin vaiheisiin maiden välisten vienti- ja kauppasuhteiden suhteen: "Tänä vuonna osallistujille tarjotaan ensimmäistä kertaa hybridimessukokemus. Näytteilleasettajat voivat käydä kauppaa kävijöiden kanssa paitsi messualueella myös digitaalisilla alustoilla teknologisen infrastruktuurin ansiosta. " hän puhui.

Kaan selitti, että sadat yritykset 24 sektorilta osallistuivat messuille ja antoivat tietoa osallistuvista maista.

Varank-ministerin luona käydyn avointen TOGG-lähetystön jälkeen Turkki on vaihtanut ajatuksia autonvalmistusprosessiin liittyvien virkamiesten kanssa.

Varank vieraili myös MUSIAD Women- ja Young MUSIAD -osastoilla osastolla, jossa MUSIAD toteutti asuntovaunuja koskevan Caravan Park -hankkeen, jonka merkitys koronavirusprosessin aikana on kasvanut.

MUSIAD EXPO 2020 -messut, jossa osallistujat kohtaavat monilta eri aloilta, isännöivät kävijöitä TÜYAP-messu- ja kongressikeskuksessa 18.-21. Marraskuuta 2020.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset