Kayserin rautatiejärjestelmän linjojen pituus saavuttaa 48 kilometriä

Kayserin rautatiejärjestelmän linjojen pituus nousee kilometreihin
Kayserin rautatiejärjestelmän linjojen pituus nousee kilometreihin

Pormestari Büyükkılıç ilmoitti, että rautatiejärjestelmän linjat saavuttavat 30 kilometriä valmistuttuaan Belsin Anafartalarin, jonka perusta asetetaan lauantaina, ja Talas Anayurt -linjan, jolta tarjouskilpailu järjestetään 48. joulukuuta.


Kayserin pääkaupungin kaupunginjohtaja pormestari Dr. Memduh Büyükkılıç kertoi rakentavansa raitiovaunulinjan Belsinistä linjaliikenteen linja-autoaseman, Kayserin kaupungin sairaalan, Nuh Naci Yazganin yliopiston sekä Mobilyakentin ja YHT-aseman suuntaan liikenne- ja infrastruktuuriministerin Adil Karaismailoğlun osallistumisella.

Pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Dr. totesi, että he jatkavat työtään täydellä nopeudella liikennemukavuuden lisäämiseksi. Memduh Büyükkılıç sanoi: "Olemme melkein neulomassa kaupunkiamme rautaverkoilla. Pyrimme nopeampaan, mukavampaan ja turvallisempaan kuljetukseen. Lisäämme uusia nykyisiin rautatiejärjestelmiin, jotka ulottuvat järjestetystä teollisuusalueesta İldemiin ja Talasiin. Olemme iloisia voidessamme luoda perustan Belsinin rautatiejärjestelmälle huomenna. Se, että järjestämme Talas Anayurt -linjan tarjouskilpailun 30. joulukuuta, lisää onnellisuuttamme vielä kerran.

Tarjoten tietoa noin 7 kilometrin raitiovaunulinjasta, pormestari Büyükkılıç sanoi: "Belsin-linja integroi nykyisen rautatiejärjestelmän linjan Anafartalarin rautatiejärjestelmän pysäkillä ja kohti pohjoista osuutta, Intercity-bussiterminaalia, Kayserin kaupungin sairaalaa, Nuh Naci Yazganin yliopistoa, Mobilyakentia ja pikajuna-asemaa. Se ulottuu suuntaan. Noin 7 kilometriä pitkä linja vastaa suurimmaksi osaksi kaupungin pohjois-etelä-akselin julkisen liikenteen vaatimuksia. Haluan kiittää herra presidenttiä tuesta ja kaikkia ministereitämme liikenne- ja infrastruktuuriministeriämme edeltäneessä. "

Projektin ansiosta, missä lauantaina pidetään uraauurtava seremonia, Intercity-bussiterminaali, Kayserin kaupungin sairaala, Nuh Naci Yazganin yliopisto ja Mobilyacılar Site tapaavat raitiovaunun kanssa. Noin 6 kilometrin pituisen Talas Anayurt -linjan tarjous pidetään 30. joulukuuta. Rautatieyhteys, joka on 35 kilometriä Kayserissä, saavuttaa 48 kilometriä Belsin Anafartalar- ja Talas Anayurt -hankkeiden käynnistyttyä.

Belsin Anafartalarin raitiovaunulinja
Belsin Anafartalarin raitiovaunulinja

 


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset