Turkki, Euroopan tuuliturbiinilaitteiden valmistus, saa ensimmäisen sijan 5

kalkkunan tuulienergiakongressi
kalkkunan tuulienergiakongressi

Teollisuuden ja teknologian ministeri Mustafa Varank, Turkin tuuliturbiinilaitteet sijaitsevat suuressa tehtaassa, jonka ensimmäiset 5 maata ovat mukana tuotannossa, sanoi: "Sekä maa- että merituulivoimalaitosten tuotannossa pyrimme siirtymään kotimaisen teollisuuden kilpailupisteeseen. sanoi.


Energia- ja luonnonvaraministeri Dönmez muistutti Turkin suuressa kansalliskokouksessa annetuista säännöistä ja sanoi: "Uusiutuvien energialähteiden tukimekanismia (YEKDEM) arvioidaan tämän päivän olosuhteiden mukaan ja se tarjoaa mahdollisuuksia kotimaisille investoinneille. Tuuli, Turkki aikoo tehdä toisen autoteollisuuden. " hän puhui.

Ministerit Varank, energia- ja luonnonvaraministeri Fatih Dönmez, teollisuus-, kauppa-, energia-, luonnonvara-, tieto- ja teknologiakomission puheenjohtaja Mustafa Elitaş, energiamarkkinoiden sääntelyviranomaisen (EMRA) puheenjohtaja Mustafa Yilmaz ja Turkin tuulivoimayhdistyksen puheenjohtaja Hakan Yildirim verkossa toteutettu Turkin osallistumisella puhui tuulienergiakongressin avajaistilaisuudessa.

"YHTEINEN TALOUDELLINEN TAVOITE"

Ministeri Varank huomautti, että kasvu on kaikkien maailman maiden yhteinen taloudellinen tavoite, ja ministeri Varank sanoi, että tie vahvaan ja kestävään kasvuun liittyy suoraan käytettyjen panosten tehokkaaseen ja kilpailukykyiseen yhdistelmään. Ministeri Varank totesi, että energia nousi kriittiseksi komponentiksi tässä vaiheessa, ja sanoi: "Tarvitsemme tuotantoa kasvamaan ja energiaa tuotantoon. Alan kehittyessä ja alakohtaisen monimuotoisuuden kasvaessa energian tarve kasvaa. Jos olet riippuvainen ulkomaisesta energiasta, tämä on vaihtotaseen alijäämän ja ulkoisen haavoittuvuuden riski. " hän puhui.

SULJETTU 7 TUHANSIIN INVESTOINTIIN KANNUSTAVIA TODISTUKSIA

Ministeri Varank totesi, että he ovat antaneet lähes 8 tuhatta investointikannustintodistusta uusiutuvan energian investoinneille viimeisten 7 vuoden aikana, ja sanoi: "Näiden asiakirjojen ansiosta investoitiin 124 miljardia liiraa, yli 19 tuhatta ihmistä avasi uusia työpaikkoja. Elokuussa avasimme integroidun aurinkopaneelien tuotantotehtaan Ankarassa. Tämä tehdas, joka heräsi nopeasti eloon projektipohjaisen kannustimemme ansiosta, suorittaa kaikki vaiheet raaka-aineesta kiteiden kasvuun, viipaleiden leikkaamiseen, kennotuotantoon ja moduulien tuotantoon saman katon alla. Maailmassa ei ole muuta integroitua laitosta, joka voisi tehdä nämä kaikki saman katon alla. " käytti ilmaisua.

Tutkimus ja kehitys sekä innovaatiot

Ministeri Varank totesi pitävänsä erityisen tärkeänä energiateknologian tuotekehitys- ja innovaatiotoimintaa, ministeri Varank totesi toteuttaneensa tuuli- ja hydrauliikkaan liittyviä tutkimus- ja kehityshankkeita TÜBİTAK Marmaran tutkimuskeskuksessa. Ministeri Varank mainitsi kansallisen tuulienergiajärjestelmien kehittämis- ja turbiinituotantoprojektin (MİLRES), että TÜBİTAK suunnitteli ja valmisti prototyyppinä 500 kilowatin kaksisyöttöisen asynkronisen generaattorin.

"HALUAME SIIRTYÄ NOPEASTI"

Ministeri Varank huomautti, että TÜBİTAK Rail Transport Technologies Instituteilla on kriittinen pätevyys kehittää sähköjärjestelmiä, jotka koostuvat generaattoreista ja muuntimista erityyppisille ja voimakkaille tuuliturbiineille. käytti ilmaisua.

"VIEMME MENESTYKSELLISESTI"

Ministeri Varank totesi tukevansa teollisuuden edustajia, jotka tuottavat uusiutuvan energian peruslaitteita ja alikomponentteja monenlaisilla mekanismeilla, ministeri Varank sanoi: "Jos sanomme, että kotimaiset tuotantokapasiteettimme ovat nousseet uuteen aikaan yksityisen sektorin tuen ja dynaamisuuden ansiosta, emme liioittele. Turkki on suurten tuuliturbiinilaitteiden tuotantolaitostensa kanssa Euroopan viiden parhaan joukossa. Meillä on päteviä tehtaita, jotka tuottavat generaattoreita, torneja, roottorin siipiä ja tornivarusteita tuulienergian alalla. Sen lisäksi, että tuotamme näitä korkean lisäarvon tuotteita kansainvälisillä standardeilla, vietämme ne menestyksekkäästi. " hän puhui.

"TEEMME TARPEELLISET VAIHEET"

Ministeri Varank totesi, että 80-90 prosentin tuotepohjainen lokalisointitaso on saavutettu, mutta tuuliturbiinin lokalisointiaste on 60 prosenttia ja sanoi: "Teemme tarvittavat toimenpiteet muiden sellaisten alan arvoketjussa olevien laitteiden tuottamiseksi, joita ei ole vielä tuotettu maassamme. Pyrimme siirtämään kotimaisen teollisuutemme kilpailupisteeseen sekä maalla että merellä sijaitsevien tuuliturbiinilaitteiden tuotannossa. käytti ilmaisuja.

KOTI - JA KANSALLISET TILAT

Viitaten teollisen yhteistyöhankkeen (SİP) piiriin kuuluvaan työhön Varank ilmoitti ottaneensa ensimmäisen askeleen Elektrik Üretim AŞ: lle (EÜAŞ) kuuluvan Alaçatı-tuulivoimalan osalta. Varank ilmoitti uudistavansa noin 20 vuotta käytössä olleen ja 12 turbiinista koostuvan voimalaitoksen ja lisäämällä sen kapasiteettia paikallisilla ja kansallisilla keinoilla. ”Tätä tarkoitusta varten on tarkoitus kehittää 2 kotimaista ja kansallista tuuliturbiiniprototyyppiä. Tehostamme myös toimia alan kilpailukyvyn suojelemiseksi. " sanoi.

"740 MEGAVATIN LISÄKAPASITEETTI KÄYTETÄÄN"

Energia- ja luonnonvaraministeri Dönmez totesi, että asennetun tuulienergian kokonaisvoima nousi 8 megawattiin, ja sanoi: "Lokakuun loppuun mennessä 330 prosenttia asennetusta kokonaisenergiastamme ja 9 prosenttia uusiutuvan energian asennetusta sähköstä koostui tuulienergiasta. Näillä laitoksilla meillä on mahdollisuus vastata 17,5 miljoonan kotitalouden sähkönkulutukseen. " käytti ilmaisuja.

"TURKKIN TOINEN AUTOALA"

Maailman suurin turbiinivalmistaja Turkissa Donmezin ministeri sanoi, että lain "Uusiutuvat energialähteet mekanismin tukemiseksi (I YEKDE) hyödyntämään käyttöönottoa, jonka vaatimus siirrettiin 31. joulukuuta 2020 asti 30. kesäkuuta 2021. Turkin suuren kansalliskokouksen viimeisen säädöksen myötä YEKDEMia arvioidaan tämän päivän olosuhteiden mukaan ja se tarjoaa mahdollisuuksia kotimaisiin investointeihin. Toivomme ylittävän 10 tuhannen megawatin rajan lähitulevaisuudessa. Saavuttuamme tämän tavoitteen, tulemme yhdessä alan kanssa ja suunnittelemme tapoja saavuttaa 20 tuhatta megawattia nopeammin. Tuuli, Turkki aikoo tehdä toisen autoteollisuuden. " hän puhui.

TBMM-teollisuuden, kaupan, energian, luonnonvarojen, tieto- ja teknologiakomission puheenjohtaja Mustafa Elitaş totesi, että energian varastointia, joka on yksi tärkeimmistä menetelmistä, koskevat tutkimukset on aloitettava nopeasti, jotta aurinko-, tuuli- ja muita energialähteitä voidaan käyttää tehokkaammin.

Energiamarkkinoiden sääntelyviranomaisen puheenjohtaja Yilmaz, Turkki viime vuonna, kertoi tuulienergiasta ilmoittamalla niiden maiden kapasiteettia kasvattaneista maista, "jotka otettiin käyttöön tämän vuoden lokakuun lopussa 663 megawatin kapasiteetilla ja 8 tuhatta 300 yritystä megawattitasolla, jolla meillä on tuulipuisto." sanoi.

Turkin tuulienergiakongressin (TÜREK) puheenjohtaja Yildirim, yli 100 kotimaista ja ulkomaista sijoittajaa, joka sijaitsi Turkissa noin 250 laitoksella 3 700 17 tuulivoimalaa, pystyi vastaamaan noin XNUMX prosenttiin tuulienergian sähköntarpeestaan.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset