Uusi Corona-kielto ilmoitettu Izmirissä

Izmirissä ilmoitettiin uusista koronakielloista
Izmirissä ilmoitettiin uusista koronakielloista

Izmirin pääkaupunkialue on lisännyt nykyisiin toimenpiteisiinsä uusia toimenpiteitä koronavirustapausten ehkäisemiseksi, jotka ovat lisääntyneet viime viikkojen aikana. Tässä yhteydessä julkiset kulttuuri-, taide- ja urheilutapahtumat keskeytettiin. Päätettiin, että köysiradat, Wildlife Park, kaikki Grand Plazan ylläpitämät ravintolat ja kahvilat sekä ammatillisen tehtaan kurssit pysyvät suljettuina jonkin aikaa.


sarja ilmoituksesta, jonka mukaan Turkki kasvaa nopeasti viime viikkoina, maaliskuun jälkeen meneillään olevan koronaviruksen puhkeamisen tapaukset ja Izmirin lääketieteellinen kamari selittävät, kuinka Izmirille voidaan erityisesti puuttua epidemian jälkeen maanjäristyksen tilaamisen jälkeen uudet toimenpiteet. Izmirin pääkaupungin kunnan toteuttamien toimenpiteiden puitteissa julkinen kulttuuri-, taide- ja urheilutoiminta keskeytettiin. Kirjastojen haaratoimisto sulki kaikki kirjastot fyysisesti, kunnes toinen päätös tehtiin. Teatterinäytökset, tanssi, elokuvanäyttelyt, konsertit, oopperaesitykset, festivaalitoiminta, koulutuskuoro ja työpajat sekä näyttelyt kaupunginarkistoissa ja museoissa, jotka ilmoitettiin pidettävän Izmir Artissa ja Ahmed Adnan Saygunin taidekeskuksessa.

Kurssit, lasten ja nuorisokeskukset ovat kiinni

Izmirin pääkaupunkiseudun sosiaalihankkeiden osaston alaisuudessa toimivan ammatillisen tehtaan kurssikeskukset sekä "FikrimİZ" - ja "Fablab" -työpajat lopettivat toimintansa myös epidemian takia. Tässä prosessissa satu talot, lasten nuorisokeskukset, historiallinen hiilikaasun nuorisokampus, Örnekköyn nuorisokampus, naisten neuvontakeskukset, vammaiskeskukset ja vammaisten keskukset sulkevat ovensa.

Kahvila-palvelut pysähtyivät

Izmirin villieläinpuiston kahvilat, Hissi-kahvila ja -ravintola, Teleferikin kahvilat ja lihakoti, Izmirin taidekahvila, Vammaiskeskus ja Örnekköyn tilat, joissa GRAND Plaza toimii, keskeytetään. Izmirin historia-, kulttuuri- ja historia- ja valokuvauskokouksia ei pidetä tänä aikana. Izmirin pääkaupunkiseudun kunta ei järjestä juoksua ja vastaavia urheilutapahtumia tärkeänä aikana, ja urheilukoulut ovat suljettuina kaikilla haaroilla.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset