İZBAN-aukioloajat İZBAN-asemat ja İZBAN-kartta

Izmir Metro Saatleri lippujen hinnat - Asemat ja kartta
Izmir Metro Saatleri lippujen hinnat - Asemat ja kartta

İZBAN on yksi maamme suurimmista kaupunkijunaliikenteen järjestelmistä, jolla on lentokenttäyhteys, ja se palvelee Aliağan ja Selçukin välisellä esikaupunkilinjalla. Nopean kuljetusajoneuvon asemien määrä, jolla on päivittäin kymmeniä tuhansia kävijöitä, kasvoi ensin 32: een avaamalla Hilal ja sitten 38: een Torbalı-linjan avautuessa. Asemien lukumäärällä 41, mukaan lukien myöhemmin avatut linjat, İZBAN on rautatiejärjestelmä, joka vie Izmirin suuren taakan julkisen liikenteen kannalta. Linja toimi yhteistyössä TCDD: n ja Izmirin pääkaupunkiseudun kunnan kanssa 136 kilometriä pitkä.

İZBAN-asemat


136 kilometriä Kaikilla heillä ei ole pääsyä İZBAN-linjaan 41 On asemia. Pohjoisesta etelään:

 1. Aliaga,
 2. Biçerov on,
 3. Hatundere,
 4. Menemen,
 5. Egekent 2,
 6. Ulukent
 7. Egekent,
 8. Ata-teollisuus,
 9. Cigli,
 10. Mavisehir,
 11. Şemikler,
 12. Demirköprü,
 13. Narsissit,
 14. Karşıyaka,
 15. Alaybey,
 16. Naldöken,
 17. Turan,
 18. Bayraklı,
 19. Salhane,
 20. Halkapınar (siirtoasema),
 21. Alsancak
 22. Hilal (siirtoasema),
 23. vyö,
 24. Sirinyer,
 25. Running,
 26. vallankumous,
 27. Alueellinen autotalli,
 28. Esbas,
 29. Gaziemir,
 30. säiliötä,
 31. Adnan Menderesin lentokenttä,
 32. Cumaovası,
 33. Develi,
 34. monopoli,
 35. juurikkaiden,
 36. Kuşçubur on,
 37. laukku,
 38. Tepeköy,
 39. terveys
 40. Belevi
 41. Selcuk

palvelevat asemat. Alaybey, Karşıyaka, Narcissuksen ja Sirinyerin asemat ovat maanalaisia, muut asemat ovat maanpinnan yläpuolella.

İZBAN siirtoasemat

Halkapınar- ja Hilal-asemilta İzmir-metroon; Bussit voidaan siirtää Alsancak, Bicerova, Cumaovasi, Cigli, Egekent, Esbas, Halkapinar, Hatundere, Kemer, Mavisehir, Menemen, Salhane, Sarnic, District Garage, Sirinyer, Turan ja Ulukent asemilta. Adnan Menderesin lentokentälle voidaan päästä saman nimen asemalta linjan eteläpuolelle. Alaybey, Alsancak, Halkapınar ja Mavişehir asemat voidaan siirtää raitiovaunulinjoille.

İZBAN Aikataulu

 • Retkikunnan aika: 05: 20
 • Saapumisaika viimeiseen asemaan: 01: 23

Mihin aikaan İZBAN avautuu?

Palveluntarjoajana Aliağan ja Selçukin välisellä esikaupunkilinjalla İZBAN avataan arkisin klo 05.20 viikonloppuisin. Aukioloajat voivat joskus vaihdella juhlapyhinä.

Mihin aikaan İZBAN sulkeutuu?

İZBAN, joka palvelee Aliağan ja Selçukin välistä esikaupunkilinjaa, sulkeutuu arkisin klo 01.23. Aukioloajat voivat joskus vaihdella juhlapyhinä.

İZBANilla, joka liikennöi Aliağan ja Selçukin välistä 136 km: n esikaupunkilinjaa, on 40 reittiä. Sitä kutsutaan pohjoisakseliksi Aliağan ja Menemenin välillä, keskiakseliksi Menemenin ja Cumaovasin välillä ja eteläakseliksi Cumaovası-Tepeköy-Selçukin välillä.

Tietoja İzmir İZBAN

İZBAN on yksi Turkin suurimmista kaupunkijunayhteyksistä, jolla on lentokenttäyhteys ja joka toimii Aliağan ja Selçukin välisellä esikaupunkilinjalla.

IZBAN, joka aloitti matkansa esioperaatiolla 30 elokuussa 2010, perustettiin TCDD: n ja 50: n kumppanuuden kautta Izmirin pääkaupunkiseudun kunnassa. Kansainvälisen julkisen liikenteen liitto (UITP) piti yritystä ansioituneeksi İşbirliği Best Collaboration -luokkaan 3-luokassa sen kyvystä tavoittaa 225 tuhat matkustajaa innovaatiolla, joka luotiin linjalle, joka kuljettaa 2013 tuhat matkustajaa päivässä.

31-aseman kanssa aloittaneiden İZBAN-asemien lukumäärä kasvoi ensin 32: iin avaamalla Hilal ja sitten 38: iin avaamalla Torbalı-linja. Kun terveys- ja Selçuk-asemat otettiin käyttöön, asemien määrä kasvoi 40: iin. Hilal on İzmir-metron ja İZBANin toinen risteyskohta Halkapınarin jälkeen. Se on tarjonnut suurta mukavuutta eteläsuunnasta Konak-metroon tuleville matkustajille siirtymällä İzmir-metroon. Develin, Tekelin, Juurikkaan, Kuşçuburunin, Torbalın, Tepeköyn, Sağlıkin ja Selçukin asemien avaamisen jälkeen löydettiin Cumaovasın, 550-kilometrien jälkeiset asemat.

İZBAN-linja, joka ulottuu Bergamaan pohjoisessa, valmistuu projektin valmistuttua. 185 saavuttaa kilometrejä.

İZBAN-junat

Espanjalainen CAF-yritys voitti kolmekymmentäkolme EMU-juna-tarjousta maaliskuussa 2008. Juna alkoi saapua Turkkiin huhtikuussa 2010. İZBANilla, joka otettiin käyttöön 30. elokuuta 2010, oli tuolloin 2011 vaunua. Kymmenen E23000-juna-alustaa vuokrattiin väliaikaisesti TCDD: ltä elokuussa 2012. Maaliskuussa 73 neljäkymmentä EMU-junaa ostettiin Etelä-Korean Hyundai Rotemiltä. Izmirin ihmiset päättivät näiden junien suunnittelusta, jotka ilmoitettiin toimitettavan kolmessa vuodessa. İZBANin nykyisten sarjojen lukumäärä on 219 ja vaunujen lukumäärä XNUMX.

İZBAN-juna koostuu kolmesta vaunusta, joiden kapasiteetti on 2.250 140 henkilöä ja jotka voivat saavuttaa enimmäisnopeudensa 70 kilometriä tunnissa. Junajoukot ovat 2,95 metriä pitkä, 3,85 metriä leveä ja 140 metriä korkea. Koska lennot tehdään kaksin- tai kolminkertaisilla sarjoilla, junien pituus on vähintään 210 metriä ja enintään 32000 metriä. Ilmoitettiin, että Marmaraylle valmistettuja E2017-junakokonaisuuksia, joissa on kymmenen vaunua, käytetään İZBANissa elokuusta XNUMX alkaen. Ilmoitettiin, että käytettäväksi tulee seitsemänkymmentäviisi vaunua, joista yhdeksän oli kaksikerroksisia.

Izmir Rail Systems -verkkokartta - IZBAN-kartta

Izmir Rail Systems -verkkokartta

zmir Rail Systems -verkkokartta
Izmir Rail Systems -verkkokartta

IZBANin kysymykset ja vastaukset

İZBANin ja İzmirin metroasemat ovat seuraavat:

 • Halkapınar
 • Hilal


İZBAN-juna koostuu kolmesta vaunusta, joiden kapasiteetti on 2.250 140 henkilöä ja jotka voivat saavuttaa enimmäisnopeudensa 70 kilometriä tunnissa. Junajoukot ovat 2,95 metriä pitkä, 3,85 metriä leveä ja 140 metriä korkea. Koska lennot tehdään kaksin- tai kolminkertaisilla sarjoilla, junien pituus on vähintään 210 metriä ja enintään XNUMX metriä. Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä...Palveluntarjoajana Aliağan ja Selçukin välisellä esikaupunkilinjalla İZBAN aukeaa arkisin ja viikonloppuisin klo 05.20. Näinä yleisinä juhlapäivinä voi tapahtua muutoksia. Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä...Halkapınar- ja Hilal-asemilta İzmir-metroon; Voit siirtää linja-autoihin Alsancak, Biçerova, Cumaovası, Çiğli, Egekent, Esbaş, Halkapınar, Hatundere, Kemer, Mavişehir, Menemen, Salhane, Sarnıç, Semt Garajı, Şirinyer, Turan ja Ulukent asemilta. Adnan Menderesin lentokentälle pääsee saman nimeltä asemalta linjan eteläpuolella. Siirto Alaybeyn, Alsancakin, Halkapınarin ja Mavişehirin asemilta raitiovaunulinjoille on mahdollista. Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä...136 kilometriä Kaikilla heillä ei ole pääsyä İZBAN-linjaan 41 On asemia. Pohjoisesta etelään:

 1. Aliaga,
 2. Biçerov on,
 3. Hatundere,
 4. Menemen,
 5. Egekent 2,
 6. Ulukent
 7. Egekent,
 8. Ata-teollisuus,
 9. Cigli,
 10. Mavisehir,
 11. Şemikler,
 12. Demirköprü,
 13. Narsissit,
 14. Karşıyaka,
 15. Alaybey,
 16. Naldöken,
 17. Turan,
 18. Bayraklı,
 19. Salhane,
 20. Halkapınar,
 21. Alsancak
 22. Hilal
 23. vyö,
 24. Sirinyer,
 25. Running,
 26. vallankumous,
 27. Alueellinen autotalli,
 28. Esbas,
 29. Gaziemir,
 30. säiliötä,
 31. Adnan Menderesin lentokenttä,
 32. Cumaovası,
 33. Develi,
 34. monopoli,
 35. juurikkaiden,
 36. Kuşçubur on,
 37. laukku,
 38. Tepeköy,
 39. terveys
 40. Belevi
 41. Selcuk

Lisätietoja Klikkaa tästä...


İZBAN on yksi maamme suurimmista koko kaupungin kattavista rautatieliikennejärjestelmistä, joka tarjoaa palveluja Aliağa Selçukin välisellä esikaupunkilinjalla ja on yhteydessä maamme lentokentälle. Yksityiskohtia varten Klikkaa tästä...Lataa lisää

sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset