Istanbulkart-omistajat voivat maksaa missä tahansa kohdassa, joka välittää MultiNet-ruokakortin

Hyviä uutisia Istanbulkart-omistajille
Hyviä uutisia Istanbulkart-omistajille

Uuden sukupolven finanssitekniikkaryhmä Multinet Up ja Istanbulin pääkaupunkiseudun sähköisen rahan ja maksupalvelujen yritys Belbim AŞ ovat allekirjoittaneet tärkeän yhteistyön. Yhteistyön puitteissa tuhannet ravintolat, kahvilat, buffet- ja paikallismarkkinat lisätään Istanbulkartin käyttöalueelle, julkisen liikenteen ja elämänkortille, joka tarjoaa maksuratkaisun miljoonille Istanbulin asukkaille. Istanbulilaiset voivat 27. marraskuuta 2020 alkaen maksaa Istanbulkart-korttinsa kanssa missä tahansa paikassa, jossa MultiNet-ateriakortti hyväksytään.


Kuljetuskortin lisäksi İstanbulkart tekee useita yhteistyötoimia tullakseen "kaupungin elämänkortiksi". Istanbulkartin avulla voi maksaa markkinoilla, verkkokaupoissa, museoissa, takseissa, kahviloissa-ravintoloissa ja monissa muissa kohteissa. Istanbulkart on nyt lisännyt 30.000 uutta pistettä maksukanavaansa yhteistyössä, jonka se on tehnyt Multinet Upin kanssa.

Sähköisten maksujärjestelmien edelläkävijän Belbim AŞ: n kumppanuus uuden sukupolven rahoitusteknologiaryhmän Multinet Upin kanssa tarjoaa 18 miljoonalle Istanbulkart-käyttäjälle etuoikeuden kontaktittomaan maksamiseen pienimmästä Multinet Up -maksoinfrastruktuurilla varustetusta kioskista paikallisiin markkinoihin ja suuriin ravintolaketjuihin. tämä käytäntö leviää vähitellen MultiNet on saatavana 30.000 pisteessä koko Turkissa tulevana aikana. Istanbulkart, kuljetus ja jatkaminen ydinaseiden leviämisen estämiseksi yhdellä maksukortilla, Multinet ylös tärkeää Kun käyttö lisääntyy yhteistyön kanssa, se toimii edelleen vain kaikissa muissa kuin Istanbulissa, Turkissa.

Istanbulkart jatkaa palvelujensa levittämistä kaikkialla ja kaikilla aloilla sekä sellaisten projektien luomista, jotka koskettavat Istanbulin asukkaiden elämää ja tuovat lisäarvoa. Samalla kun se saavuttaa nopeasti tavoitteensa tulla laajalle levinneeksi digitalisaatiossa ja muissa kuin kuljetusmaksupalveluissa, se etenee askel askeleelta kohti opastusta asumisesta kaupungissa yhdellä kortilla. Kun 30 tuhatta uutta pistettä on lisätty maksuverkostoon Multinet Up -yhteistyön puitteissa, İstanbulkart on innoissaan voidessaan tarjota uuden kokemuksen omistajilleen.

Multinet Up, finanssitekniikkayritys, joka tarjoaa maksujärjestelmäinfrastruktuuria jäsenyrityksille, tekee eron alalla tukemalla ratkaisuja, jotka helpottavat asiakkaiden elämää innovatiivisilla liiketoimintamalleilla. Multinet Up, jonka ekosysteemiin kuuluu 18 miljoonaa Istanbulkart-käyttäjää, tarjoaa Istanbulkart-omistajille mahdollisuuden hyötyä Multinet Up -tekniikan eduista kahviloissa, ravintoloissa ja markkinoilla.

Multinet Up, joka on muuttanut sektoreita kaikilla toiminta-aloillaan ja ollut edelläkävijä sidosryhmiensä digitaalisessa muutoksessa perustamisestaan ​​lähtien, on aina ollut murtavaa perustaa ja innovaatioita. Multinet Up, joka aloitti kontaktittoman maksun vuonna 2014 ensimmäistä kertaa ja käynnisti MultiPay-mobiililompakkosovelluksen vuodesta 2015, rikkoi jälleen uuden maan viime vuonna julkaisemallaan MultiPOS-sovelluksella. Se aloitti uuden aikakauden maksujärjestelmissä mahdollistamalla maksujen vastaanottamisen.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset