Urheilu alkoi Istanbulin lautoilla

Urheilu alkoi Istanbulin lautoilla
Urheilu alkoi Istanbulin lautoilla

"Sport on Ferry" -hanke toteutettiin yhteistyössä IMM City Lines Inc: n ja IMM Spor Istanbulin kanssa. Neljä kertaa aamulla pidettävässä tapahtumassa kaksi päivää viikossa matkustajat harjoittavat paikoillaan urheiluvalmentajien seurassa. Hankkeen tavoitteena on yhdistää urheilukulttuuri kaupunkielämään ja muistuttaa urheilun positiivisista vaikutuksista fyysiseen ja henkiseen terveyteen.


İBB Şehir Hatları AŞ teki yhteistyötä İBB Spor İstanbulin kanssa "Sport on the Ferry" -hankkeen toteuttamiseksi. Ensinnäkin kahdella linjalla toteutettu tapahtuma on tarkoitus aloittaa lähivuosina eri linjoilla.

Tavoite on muistaa urheilun positiiviset vaikutukset

Todettuaan, että hanketta testattiin pilottihankkeilla ennen sen aloittamista, Şehir Hatları AŞ: n toimitusjohtaja Sinem Dedetaş korosti, että urheilulla on lukuisia etuja. Dedetaş tiivisti hankkeen toteuttamisen tarkoituksen seuraavasti:

”Urheilulla on lukuisia etuja. Valitettavasti laiminlyömme urheilun päivittäisessä juoksussa. Tämän tapahtuman tarkoituksena on muistuttaa matkustajiamme ensisijaisesti urheilun myönteisistä vaikutuksista fyysiseen ja henkiseen terveyteen. Osoita helppoja harjoituksia, joita he voivat tehdä kotona tai työpaikalla lyhyessä ajassa. Ennen projektin aloittamista testasimme sen pilottisovelluksilla. Matkustajamme suuri osallistuminen näihin kokeisiin on rohkaissut ja innostanut meitä.

URHEILU, JOIDEN TAVOITE LEVITTÄÄ LAAJIA MASTEJA

Spor İstanbulin pääjohtaja Renay Onur totesi pyrkivänsä yhdistämään urheilukulttuurin kaupunkielämään ja parantamaan yhteiskunnan elämänlaatua. "Haluamme levittää urheilua suurille massoille. Siksi tämä työ Şehir Hatlarin kanssa on yksi aktiviteeteistamme, joka innostaa minua eniten. Tuemme aamuurheilua kouluttajien kanssa yli kuusikymmentä puistoa, aukiota ja puutarhaa, ulkona. Haluamme monipuolistaa tätä ja lisätä niiden määrää ”, hän sanoi.

Kaksi riviä alkoi

Hanke järjestetään Beşiktaşissa maanantaisin.Kadıköy linjalla, 08.45-10-15; Sitä alettiin soveltaa Üsküdar-Eminönü-linjalla keskiviikkoisin klo 09.00-11.05.

HARJOITUKSET SOSIAALISEN Etäisyyden sääntöjen mukaisesti

Spor Istanbulin kokeneet urheiluvalmentajat tarjoavat matkustajille harjoituksia, jotka toimivat, venyttävät ja rentouttavat niska-, olka- ja selkälihaksiaan nousematta istuimeltaan. Istumaharjoitukset sosiaalisen etäisyyden säännön mukaisesti eivät lisää sykettä eivätkä hikoile. Harjoitusohjelmat matkustajien enemmistön mukana vievät noin 15 minuuttia. Urheiluopettajat selittävät myös harjoitusten positiivisen vaikutuksen selkärangan ja lihasten terveyteen.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar