İncilipınar Park saa jälleen vihreän lipun palkinnon

incilipinar-puisto sai jälleen vihreän lipun palkinnon
incilipinar-puisto sai jälleen vihreän lipun palkinnon

Myös İncilipınar-puisto, jonka Denizlin pääkaupunkiseudun kunta on tuonut kaupunkiin, on onnistunut saamaan vihreän lipun palkinnon tänä vuonna. Tescillenen İncilipınar Park, joka on Turkin ensimmäinen ja ainoa vihreä lippu vihreän alueen suojelusta, on olla maailman parhaiden puistojen joukossa.

İncilipınar on kärjessä myös tänä vuonna


İncilipınar-puisto, jonka Denizlin pääkaupunkiseudun kunta on tuonut kaupunkiin, onnistui saamaan vihreän lipun, joka aloitettiin vuonna 1996 Englannissa kansallisen standardin luomiseksi puistoihin ja viheralueille ja levisi sitten koko maailmaan. İncilipınar-puistosta, jonka riippumaton kansalaisjärjestö Keep Britain Tidy Yhdistyneessä kuningaskunnassa arvioi Vihreän lipun ohjelman puitteissa vuosina 2020-2021, tuli jälleen Denizlin ylpeys. Tescillenen İncilipınar Park, joka on Turkin ensimmäinen ja ainoa vihreän lipun palkinto, on onnistunut säilyttämään vihreän alueen. Vihreän lipun palkinto-ohjelma tunnustaa İncilipınar-puiston yhdeksi maailman parhaista, mutta se tunnetaan maailmassa, mukaan lukien Yhdysvallat, Meksiko, Australia, Uusi-Seelanti, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Espanja, Suomi, Ruotsi, Ranska, Englanti, Saksa, Portugali ja Irlanti. tämän palkinnon saaneet pääsivät 2 333 XNUMX puiston joukkoon.

"Tapaamme terveinä päivinä"

Denizlin pormestari Osman Zolan, İncilipınar sanoi, että tämä vuosi on Turkin Denizlin ylpeys. Vihreä lippu Turkki İncilipınar-alueella Huomaa, että presidentti Zolan ensimmäiset ja ainoat puistot, puistot ja viheralueet ovat edelleen esimerkkejä hänen työstään. Korostaen, että ne lisäävät edelleen kauneutta Denizlin kauneuksiin, pormestari Zolan totesi seuraavaa. ”Meistä on tullut kaupunki, joka kilpailee maailman kaupunkien kanssa kaikilla aloilla Denizlistä alkaen, missä edes linnut eivät voineet lentää ilmansaasteiden takia. Toimme nämä kaunottaret kaupunkiin. Olemme onnellisia ja ylpeitä. Pandemian jälkeen toivon, että syleilemme jälleen kauniissa puistoissamme, aukioillamme ja viheralueillamme ja tapaamme terveinä päivinä. Haluan kiittää kaikkia osallistuneita ja osallistuneita. "


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset