IMM valmistuu talvivalmistelut

ibb on saanut talvivalmistelut päätökseen
ibb on saanut talvivalmistelut päätökseen

Istanbulin pääkaupunkiseutu (IMM) järjesti "Talven valmistelukokouksen 2020-2021" talviolosuhteiden torjumiseksi. Katastrofikoordinointikeskuksessa (AKOM) pidetyssä kokouksessa keskusteltiin koko Istanbulin valmisteluista. Toisin kuin edellisten vuosien kokouksissa, pandemiassa toteutetut toimenpiteet olivat myös yhteisiä. Tänä vuonna IMM: n talvioperaatioissa työskentelee 1.351 ajoneuvoa ja 7 tuhatta henkilöä.


AKOM: n isännöimien kahden päivän kokousten aikana arvioitiin Istanbulin sileän talven valmistelussa saavutetut loppupisteet. Kokousten ensimmäisenä päivänä IMM: n osastot ja tytäryhtiöt, ja toisena päivänä 39 piirikuntaa kokoontuivat ja pitivät kokouksen tämän vuoden talven torjumiseksi.

IMM ARVIOI VALMISTEENSA TÄYDELLISEN HENKILÖSTÖN

İSKİ, İETT: n pääosasto, İBB: n tienhoito- ja infrastruktuurikoordinaattori. Osasto, IMM: n palokunnan osasto, IMM: n ympäristönsuojelun ja valvonnan osasto, IMM: n tukipalvelujen osasto, IMM: n kuljetusosasto, IMM: n rautatiejärjestelmän osasto, IMM: n tiedetehtävien osasto, IMM: n tietotekniikan osasto, IMM: n sosiaalipalvelujen osasto , İBB: n poliisilaitos, siihen liittyvät İBB: n tytäryhtiöt ja muut kaupungin yksityisen sektorin sidosryhmät.

LUMITORJUMISKYKY ON MÄÄRITETTY

IMM: n talviolosuhteissa tekemän työn piirissä työskentelee tänä vuonna 1.351 ajoneuvoa, rakennuskoneita ja 7 tuhatta 31 henkilöä. Hinaus- ja pelastusajoneuvot pidetään valmiina päävaltimilla ja kehätiillä, ja joukkueet reagoivat nopeasti mahdollisiin liikenneonnettomuuksiin ja tiellä pysymiseen. Kylätiet pidetään auki traktoreilla, joissa on kovettamislaitteita, jotka annetaan päämiehille. Tämän vuoden taistelukyky määritettiin seuraavasti;

Vastuullinen tieverkko: 4.023 km

Henkilöstön määrä                                : 7.031

Ajoneuvojen ja työkoneiden lukumäärä: 1.351

Suolakanta: 301.308 ton

Ruutusuola (kriittisiin kohtiin): 300-kappaleet

Ratkaisun tila: 64 säiliötä (1.290 tonnin kapasiteetti, 25 tonnia tunnissa)

Traktoreiden lukumäärä (kylätielle): 147

Nosturi - Pelastajien lukumäärä: 13

Metrobus-reitti: 187 km (33 maansiirtokoneet)

Moottoriteille annettu ajoneuvo: 38 voimanottoakselia

Jään varhaisvaroitusjärjestelmä: 60-asema

PANDEMIA pidetään

Neuvotteluissa päätettiin avustaa pandemian kentällä työskenteleviä kuvausryhmiä, jos heidän kuljetuksessaan esiintyy häiriöitä epäsuotuisien sääolosuhteiden vuoksi. Piirikuntaa pyydettiin olemaan herkkä kulkevien eläinten tuelle. IMM: n eläinlääketieteellisen osaston työryhmät tekevät tutkimuksia hajaeläinten ruokinnasta ja hoidosta.

MOBIILISET PUSKURIT JÄLLEEN KULJETTAJIEN JÄLLEEN

IMM tarjoaa jatkossakin kuumaa juomaa, keittoa ja vesipalvelua kuljettajille, jotka odottavat liikenteessä raskaissa lumisateissa, mobiilikioskeissa sekä kriittisissä kohdissa ja teillä.

Julkisen liikenteen, talvirenkaiden, säävaroitusten jne. Merkityksen ja suuntautumisen lisääminen Kansalaisille tiedotetaan asioista tiedotusvälineiden kautta.

TOIMINNOT suorittaa AKOM

Ennen odotettavissa olevia epäsuotuisia sääoloja asiaankuuluvat IMM-yksiköt ja laitosten edustajat kokoontuvat AKOM: ssa, ja koordinointi järjestetään täällä. Ryhmät tekevät työnsä noudattaen BEUS: lta (Ice Early Warning System) saatuja viestejä 60 sijaintipaikkaan Istanbulissa. Joukkueiden seuranta ja suunta saadaan ajoneuvojen seurantajärjestelmän kautta.

Kadulla asuvat kodittomat kansalaiset majoitetaan kodittomille valmistetuissa IMM-tiloissa poliisiryhmien kokoamisen ja terveystarkastusten jälkeen.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset