Lentokentillä pidetyt hätäharjoitukset eivät etsineet totuutta

Lentoasemilla suoritetut hätäopetukset eivät etsineet totuutta
Lentoasemilla suoritetut hätäopetukset eivät etsineet totuutta

Lentoasemilla lentoaseman pelastus- ja palontorjuntayksiköiden (RFF) koordinoimana tehdyt hätäopetukset eivät näyttäneet totuudelta.


RFF-ryhmät, jotka suorittivat menestyksekkäästi pelastus-, hätäapu- ja tehokkaat onnettomuustilanteiden torjuntatehtävät monilla lentokentillä suoritetuissa harjoituksissa, ja jotkut heistä jatkoivat, vaikuttivat erinomaisesta suorituskyvystään.

Vaikka ARFF-ryhmät luottavat uusimpiin tekniikoihin, materiaaleihin ja laitteisiin, joita he käyttävät harjoituksissa, he ovat osoittaneet olevansa valmiita tehtävään 7/24 menestyksekkäästi reagoimaan tapahtumiin.

YLIMMÄINEN SUORITUSKYKY RYHMÄSTÄ

DHMİ ARFF -tiimit, jotka ovat osoittaneet ammattitaitonsa menestyksellä tähän mennessä tehdyissä pelastustoimissa, kehittävät käytännön kokemuksiaan soveltamalla realistisia skenaarioita kentällä. RFF-joukkueet, jotka suorittivat onnistuneesti pelastus-, hätäapu- ja tehokkaat onnettomuustilanteiden torjuntatehtävät lentokentillä pidetyissä harjoituksissa, vaikuttivat erinomaisesta suorituskyvystään.

DHMİ-PELASTUSRYHMÄT 7/24 VALMIS Tullille

Työskennellessään tietoisena siitä, että ihmishenkien pelastaminen kilpailemalla ajan kanssa hätätilanteissa voi olla mahdollista hyvällä suunnittelulla, tietämyksellä, ohjauksella, koordinoinnilla ja viestinnällä, RFF-tiimit ilmaisevat päättäväisyytensä, joka antaa matkustajillemme luottamuksen: "Olemme vahvoja, olemme rohkeita, olemme valmiita"

”Hätätilanteessa ei ole toista mahdollisuutta. Tästä syystä kaikki on tehtävä oikein ja suunnitellusti ensimmäisestä hetkestä lähtien ”, RFF-yksiköt ovat valmiita vastaamaan hätätilanteisiin ympäri vuorokauden.

MITEN Hätätilasuunnitelmat valmistetaan?

Kansainvälisen siviili-ilmailujärjestön (ICAO) sääntöjen mukaisesti on pakollista laatia lentoasemien pelastussuunnitelmat. Tämä velvollisuus on annettu lentoaseman pitäjille maassamme voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

Tässä yhteydessä RFF-yksiköt ovat toteuttaneet koordinointitehtävän hätäsuunnitelmien laatimiseksi DHMI: n ylläpitämillä lentokentillä.

Hätäsuunnitelmat; Komento perustuu viestintään ja koordinointiin. Kaikkien lentokentän sidosryhmien sekä instituutioiden ja organisaatioiden kanssa, joiden kanssa pöytäkirja on allekirjoitettu, on välttämätöntä pelastaa ihmishenkiä lentoasemilla mahdollisesti esiintyviltä hätätilanteilta ja suorittaa tarvittavat työt, jotta palataan nopeasti lentokentän lentotoimintaan.

Lentoasemillamme instituutioiden ja organisaatioiden välisen yhteistyön lisäämiseksi testaamalla suunnitelman toimivuutta hätäsuunnitelmien puitteissa; Pöytäharjoituksia pidetään kuuden kuukauden välein, kapeita osittaisia ​​harjoituksia kerran vuodessa ja laajan osallistumisen harjoituksia 6 vuoden välein.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset