Gaziantepin pääkaupunkiseudulla päällystetyt aseet lisäävät esteettisiä ylityksiä

gaziantep on nostanut kätensä suurempien, esteettisempien yläosien kohdalla
gaziantep on nostanut kätensä suurempien, esteettisempien yläosien kohdalla

Gaziantepin pääkaupunkiseudun kunta on aloittanut kaikkien kaupungin ylikulkusiltojen korjaus- ja kunnostustyöt.


Pääkaupunkiseudun kunta, joka huolehtii ja korjaa jalankulkusiltoja, jotka varmistavat kansalaisten turvallisen ylityksen raskaassa liikenteessä ja pyrkivät vähentämään jalankulkijoiden tiheyttä liikenteessä, vahvistaa, uudistaa ja uudistaa rikkoutuneita iltoja tässä yhteydessä. Talvikuukausien tullessa pääkaupunki ryhtyi varotoimiin ylikulkusiltaan ja kiinnitti luistamattomat teipit kaikkien ylikulkutietojen portaisiin. Kun pääkaupunkiseudun kaupunkien estetiikan osaston työt valmistuvat, kaupungin 15 ylityötä tarjoavat esteettisesti uuden ilmeen. Lisäksi ryhdytään erityistoimenpiteisiin, jotta alusta loppuun maalattavien käytävien kunnostustöiden liikennevirta ei esty. Toisaalta Kayaönü-ylikulkusillan ikääntymisen vuoksi työtä tehdään täysin uudella suunnittelulla.

Gaziantepin pääkaupunkiseutu, kun otetaan huomioon kaupungin infrastruktuuri ja päällirakenne kokonaisuudessaan, lisää kunnostustöihinsä ylikulkutiet, puistot ja pysäkit sekä infrastruktuurin.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset