Esteettisellä toiminnolla voit poistaa rintojen koon ongelmasta

tohtori maailmankaikkeus
tohtori maailmankaikkeus

Nyt on mahdollista päästä eroon rintojen aiheuttamasta epämukavuudesta pienellä arpella suurten rintojen rintojen vähentämistoimenpiteellä, joka on yksi naisten yleisimmistä ongelmista. Lisäksi tällä tavoin naisilla molemmilla on rinnat suhteessa kehoonsa ja ne vähentävät rintasyövän riskiä. Rintojen vähentäminen Se kuuluu op.Dr.Evren Workers Clinicin asiantuntijaryhmän huolellisesti suorittamiin leikkauksiin, jotka erottuvat menestyksestään Istanbulissa ja sen ympäristössä. Dr. Evren Workers Clinicissa noudatetaan aina avointa viestintätapaa potilaiden kanssa, tutkitaan potilaiden yksityiskohtia ja kuunnellaan heidän odotuksiaan. Ja mikä tärkeintä, tietoa jaetaan selkeällä tavalla, joka estää heitä ottamasta epärealistisia odotuksia kyseessä olevasta toiminnasta.


Yksinkertaisimmassa määritelmässä rintojen pienennysleikkaus tehdään rinnan tilavuuden pienentämiseksi ja ihanteellisen muodon saamiseksi. Keskimäärin 2-2,5 tuntia kestävä leikkaus suoritetaan yleisanestesiassa. Menettely suoritetaan enimmäkseen viillolla, joka ympäröi nänniä, eli areolia, ympyrässä ja menee suoraan alaspäin, ja joskus muuttuu käänteiseksi T-muodoksi rinnan koosta riippuen, ja arvet alkavat hämärtyä ajan myötä. Lievä ja kohtalainen kipu, joka voidaan tuntea leikkauksen jälkeen, voidaan lievittää lääkärin määräämillä yksinkertaisilla särkylääkkeillä. Sidokset poistetaan yleensä 2. tai 3. päivänä leikkauksen jälkeen ja potilas alkaa palata normaaliin elämäänsä. Saattaa olla tarpeen käyttää urheilurintaliivejä noin 3 viikkoa leikkauksen jälkeen.

Rintojen pienennysoperaatioita voidaan soveltaa ihmisiin, jotka eivät ole tyytyväisiä rintojen kokoon ja / tai notkeutumiseen, joskus rakenteellisista syistä, raskauden jälkeen tai painonnousun vuoksi. Rintojen pienennyskirurgia on yksi leikkauksista, jotka helpottavat ihmisen elämää terveyden ja elämänlaadun kannalta, koska se lisää itseluottamusta henkilöön esteettisistä syistä. Rintojen pienennysoperaatioissa ylimääräinen kudos ja iho poistetaan ensin rinnan saattamiseksi haluttuun kokoon. Sitten nänni tuodaan asentoon, jonka sen pitäisi olla irrottamatta rinnasta. Siten rinta on sekä pienentynyt että nostettu. Rintojen pienennysleikkauksissa pyritään antamaan rintaan täysin symmetrinen muoto, joka on verrannollinen kehoon. Potilas päättää leikkauksen aikana sovellettavan menetelmän. Tässä vaiheessa potilaan rinnan tila ja poistettavan kudoksen määrä otetaan huomioon. Rintojen pienennysleikkauksen aikana; Iho avataan ja nänni nostetaan ylöspäin sellaisenaan poistumatta selästä, ja kudos ja ylimääräinen iho rintaan poistetaan. Tämän tekniikan ansiosta, koska maitokanavat eivät ole vaurioituneet, imetykselle ei ole mitään estettä eikä potilaan tunne menety.

Rintojen pienennysleikkausten ansiosta ongelmat, kuten suurten rintojen aiheuttama selkäkipu, kudosvääntymät ja rintaliivien ja ryhtihäiriöiden aiheuttamat ihoärsytykset, poistetaan. Samanaikaisesti potilas voi myös hyötyä siitä, että rinnat ovat pystyssä, symmetriset ja haluamassaan muodossa, ja ne ovat ihanteellisessa suhteessa kehoonsa leikkauksen jälkeen. Ongelmat, kuten kyvyttömyys käyttää haluttuja vaatteita rintojen koon takia, ja jotkut rajoitukset fyysiselle toiminnalle, poistetaan myös rintojen pienennyksen esteettisillä toimenpiteillä.

Rintojen pienennysleikkauksissa on minimaalinen arpi, kuten monissa esteettisissä toimenpiteissä. Jäljellä olevat arvet muuttuvat ajan mittaan hyvin ohuiksi eikä niin selviksi valkoisiksi viivoiksi.

Voit saada upeita rintoja

Rintojen suurennus Se on naisten suosimimpia esteettisiä toimintoja monissa metropoleissa, kuten Istanbulissa. Rintojen suurennusleikkauksissa pyritään lisäämään rintojen määrää asettamalla proteesit rintakudokseen. Rintojen suurennusta, jota käytetään usein rakenteellisesti pieniin rintoihin tai rintoihin, jotka kutistuvat tai haalistuvat syntymän jälkeen, suositellaan käytettäväksi yhdessä rintojen noston kanssa tapauksissa, joissa rinnat ovat roikkuneet ja notkeutuneet.

Rintojen suurennustöissä käytettävät proteesit on valmistettu silikonista, ja ne voidaan luokitella tasaisiksi tai karkeiksi niiden ulkopinnan mukaan sekä pyöreiksi ja pudotettaviksi muodonsa mukaan. Rintojen suurentamisoperaatioissa käytettävän proteesin tyyppi ja koko määritetään rinnan muodon ja mitan mukaan potilaan tutkimuksen jälkeen.

Rintojen suurennusleikkauksissa rintaproteesit voidaan sijoittaa rintaan käyttämällä erilaisia ​​sisääntulopisteitä. Vaikka yleensä käytetään rinnan alaosaa, nänniä ja kainaloa, kirurgin valinta ja käytettävä proteesityyppi ovat myös tehokkaita viillon sijainnin määrittämisessä. Silikoniproteesit voidaan sijoittaa rintakudoksen alle rintaimplantilla, rintaseinän lihaksen alle rinnan tai rintalihaksen alle rintakudoksen ylä- ja alapuolelle kaksoissuunnitelmana. Vaikka silikoniproteesin sijoittaminen lihaksen alle aiheuttaa jonkin verran kipua leikkauksen jälkeisenä aikana, tiedetään, että leikkauksen jälkeen esiintyvät ongelmat ovat vähemmän. Rintaproteesin kokoa määritettäessä potilaan toiveiden lisäksi otetaan huomioon myös rintaseinän rakenne ja leveys. Jos käytetään proteeseja, joiden halkaisija on suurempi kuin mittausten mukaan määritetty, ylivuoto ylhäältä ja sivuilta voi johtaa luonnottomiin tuloksiin.

Yksityiskohtaisia ​​tietoja: https://drevrenisci.com/


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset