Kappadokia on talviturismin suosikki Erciyesin kanssa

erciyesin kanssa kappadokia on talviturismin suosikki
erciyesin kanssa kappadokia on talviturismin suosikki

Pormestari Büyükkılıç osallistui talvimatkailua koskevaan tapaamiseen Kappadokiassa, johon osallistuivat myös Kayserin ja Nevşehirin kuvernöörit.


Kayserin pääkaupungin kaupunginjohtaja pormestari Dr. Mamdouh Büyükkılıç'ın, joka on Turkin tärkein talvimatkailukeskus ja joka on välttämätön viime vuonna ulkomaisille matkailijoille, Erciyesin hiihtokeskus ja 60 miljoonaa vuotta sitten tulivuoren Erciyes-laava ja herättivät koko maailman huomion ja muodostivat keijujen savupiiput Kappadokian alueen tuhkasta on talvimatkailun suosikki Hän sanoi.

varsinkin ennen talvikautta 2020 Venäjällä, Ukrainassa ja monissa Euroopan maissa Kayserin ulkomaisten matkailijoiden ahdistus, jotka haluavat tulla lomalle Turkkiin, Mount Erciyes ja tutkivat Nevsehir-arviointia pakettina. Tässä yhteydessä pidettiin talviturismin kokous yhteistyössä Nevşehirin ja Kayserin kanssa.

Ürgüp Yunak Evlerin kokoussalissa pidettyyn kokoukseen osallistui Kayserin pääkaupungin kaupunginjohtaja. Memduh Büyükkılıçin lisäksi Kayserin kuvernööri Şehmus Günaydın, Nevşehirin kuvernööri İnci Sezer Becel, Kayserin kulttuuri- ja matkailujohtaja Şükrü Dursun ja Erciyes A. Ş. Hallituksen puheenjohtaja Murat Cahid Cıngı ja matkailualan ammattilaiset osallistuivat.

CAPPADOCIA vietiin pöydälle ERCİYESin kanssa

Talvimatkailu, joka tapasi, herätti koko maailman huomion ja muodosti Turkissa sijaitsevan keijujen savupiiput, tärkeän talvituristikeskuksen Erciyes-hiihtokeskuksen ja 60 miljoonaa vuotta sitten tulivuorisen Erciyes-vuoren laava- ja tuhka-Kappadokian alueen.

Kokouksessa etsittiin vastausta kysymykseen siitä, miten Kappadokian alue hyötyy myös Erciyes-hiihtokeskuksesta, jonne odotetaan tänä kaudella saapuvan noin 50 tuhatta ulkomaista matkailijaa ja miten alueista voi tulla yhteisiä matkailumarkkinoita. Todettiin, että tärkeiden päätösten tekeminen konkreettisempien vaiheiden toteuttamiseksi.

Pormestari Büyükkılıç sanoi aiheesta antamassaan lausunnossa: "Pidämme toisiamme välttämättömänä osana Kappadokiaa ja teemme ponnisteluja. Tässä yhteydessä Kayseri- ja Nevşehir-kohteet Kappadokiassa ovat alue, jolla on suuri matkailumahdollisuus maassamme ja jota ulkomaiset turistit ovat tulvinut viime vuosina. Erciyes on yksi maamme tärkeimmistä talvimatkailukeskuksista. Tässä tapaamisessamme arvioimme työtä, jonka teemme tämän alueen potentiaalin lisäämiseksi. Toivon Erciyes-hiihtokeskuksemme ja Kappadokian alueemme olevan talvimatkailun suosikki tänä vuonna ”, hän sanoi.

VIERAILU URGUPIN PÄÄMERILLE

Kokouksen jälkeen pormestari Büyükkılıç, maakunnan kulttuuri- ja matkailujohtaja Şükrü Dursun ja Erciyes A.Ş. Yhdessä hallituksen puheenjohtajan Murat Cahid Cıngın kanssa hän vieraili Ürgüpin kaupunginjohtajan Mehmet Aktürkin luona. Büyükkılıç sanoi: "Tuomme vieraamme yhdessä Erciyesin kauneuden ja Kappadokian alueen ainutlaatuisen historian kanssa yhteyksien kanssa, jotka olemme kehittäneet alueellemme Ürgüpin alueella, joka on strategisessa asemassa turistitiheyden suhteen alueellamme."


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar