Elazigin maanjäristystalot ovat valmiita toimitettavaksi!

elazig-maanjäristystalot valmiina toimitettavaksi
elazig-maanjäristystalot valmiina toimitettavaksi

Ympäristö- ja kaupunkisuunnitteluministeri Murat Kurum tutki maanjäristystaloja, jotka rakennettiin kansalaisille, joiden talot vahingoittuivat Elazigin 6,8-magnetoisessa maanjäristyksessä. Ministerilaitos totesi, että 2 500 8 taloa on valmiina toimitettavaksi Elazigissa, että XNUMX tuhatta taloa valmistuu vuoden loppuun mennessä.


Ministerilaitos Akçakiraz, Yazıkonak, joka tuli Elazigiin tutkimaan 24. tammikuuta maanjäristyksen jälkeen aloitettuja kaupunkien muutostöitä, Karşıyaka, Çatalçeşme, Aksaray ja Bizmişen vierailivat rakennustyömailla. Laitos, joka tarkastaa valmiit ja käynnissä olevat talot paikan päällä, kuunteli myös kansalaisten vaatimuksia.

Kahdeksan tuhatta taloa valmistuu vuoden loppuun mennessä

Ministerilaitos ilmoitti, että Elazıgissa on valmistunut 2500 taloa ja 8 tuhatta taloa valmistuu vuoden loppuun mennessä.

Ministeri Institution sanoi: "Kuten tiedätte, Sivriceen keskittynyt maanjäristys tapahtui vuoden 2020 alussa. Sekä Elazigissa että Malatyassa koetun maanjäristyksen yhteydessä aloitimme työmme nopeasti. Liikkumme Elazigiin. Eilen liikkuimme Elazigiin. Teemme tänään kaikki tarvittavat työt parantaaksemme Izmirin haavat. Sinä päivänä lupasimme kansalaisillemme seuraavaa. Toimitamme asuntomme ennen vuoden loppua vaiheittain, ja toivottavasti olemme luvanneet ryhtyä toimiin elämänlaadun parantamiseksi Elazigissa ja Malatyassa toimittamalla kansalaisillemme kaikenlaista vankkaa ja turvallista sosiaalista infrastruktuuria koskevia hankkeita. Kiitos Jumalalle, olemme ylpeitä ja onnellisia pitäessämme tämän lupauksen tänään. Sinä päivänä olemme todistamassa kansalaistemme onnellisuutta, jotka odottivat sukulaisiaan raunioiden alla kiinteissä kodeissaan. Tähän mennessä olemme valmistaneet 19 taloa 500 tuhannesta 2500 talosta, jotka aloitimme Elazığissä ja jotka valmistivat ne toimitettavaksi. Olemme ilmoittaneet, että teemme 8 tuhatta taloa valmiiksi vuoden loppuun mennessä ja toteutamme Elazigin suurimman kaupunkimuutoksen valmistamalla muut talot vaiheittain. Toivottavasti toimitamme asuntomme Elazigissa ja Malatyassa kansalaisillemme heidän koulunsa, moskeijansa, viheralueidensa, leikkikenttien kanssa vaiheittain. " Hän puhui muodossa.

Ministeri Kurum muistutti, että presidentti Recep Tayyip Erdogan teki jopa 50 prosentin alennuksen Elazigin maanjäristystaloille. Ministeri Kurum sanoi: "Presidenttimme teki jopa 50 prosentin alennuksia asuntojen hinnoista, jotta kansalaiset voivat maksaa suotuisissa olosuhteissa. He jakoivat tämän hyvän uutisen kansalaisillemme. Tässä yhteydessä kansalaiset, joilla on oikeus AFAD: iin kahden vuoden lisäajalla ja ilman korkoa 2 vuoden ajan, suorittavat maksunsa. Tästä lähtien he asuvat kodeissamme rauhallisemmalla, turvallisemmalla ja onnellisemmalla tavalla. Toivon, että talomme, sosiaalipalvelumme, koulut ja moskeijat ovat hyödyllisiä Elazigille ja Malatyalle ".


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset