Ekrem İmamoğlu: Kuolleiden määrä Istanbulissa eilen on 186! Pitääkö minun hiljentyä, nielläkö?

ekrem imamoglu, eilen Istanbulissa kuolleiden määrä, vai pitäisikö minun olla vai ei? Niele?
ekrem imamoglu, eilen Istanbulissa kuolleiden määrä, vai pitäisikö minun olla vai ei? Niele?

IMM: n presidentti Ekrem İmamoğlu aloitti maanantai-vuoronsa Gürpınarin kalatalousmarkkinoilla ilman päivänvaloa. Tapaamalla kalastajien kauppiaiden kanssa ja kuuntelemalla heidän ongelmiaan, İmamoğlu kohtasi kauppiaan moitteen sanomalla: "Jotkut kunnat avaavat yhden kauppiaista, joilla on basaareja kahdessa paikassa samana päivänä, ei yhdessä". Vastaten kauppiaille: "Jos he kaventavat pandemiaa, kunnioitan kaikkia pandemiaan liittyviä toimenpiteitä", İmamoğlu jakoi tietoja Istanbulin "tarttuvien tautien" aiheuttamista kuolemista. İmamoğlu sanoi: "Kielelläni ei ole luita tässä suhteessa. Minun täytyy puhua. Viime yönä tartuntatautien aiheuttamien kuolemantapausten määrä Istanbulissa vuonna 186. Joten mitä minun pitäisi tehdä nyt; Pitäisikö minun olla jano tai niellä? En voinut nukkua yöllä ”, hän sanoi.


Istanbulin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja (IMM) Ekrem İmamoğlu aloitti työnsä viikon ensimmäisenä päivänä Gürpınarin kalatorilla ilman päivänvaloa. Beylikdüzün pormestari Mehmet Murat Çalık, İSYÖN A.Ş. Toimitusjohtaja Hamdi Arpa ja Istanbulin kalastusvälittäjien liiton (İSKOMDER) presidentti Mahmut Uçan seurasivat seremoniaa. Kalastajien suosionosoituksina tyytyväinen İmamoğlu korosti, että IMM: n puheenjohtajana ja järjestelmänvalvojina he eivät omista omaisuutta. Sanomalla "Olemme ihmisiä, jotka palvelevat sinua", İmamoğlu sanoi:

"OLET OMAISUUDEN OMISTAJA"

”Olet kiinteistön omistaja. Kiinteistön omistaja on kotoisin Istanbulista. Käsityksemme mukaan ei ole dominointia; Ei ole "Teet sen tällä tavalla, teet sen näin". Ymmärryksemme on löytää paras yhdessä. Tämä ei ole täällä, vaan jokaisessa Istanbulin aiheessa. Toisin päin ei ole totta. Kun äänestät, ei ole väliä kenen puolesta äänestät. Oletko valitsemassa kiinteistön omistajaa? Ei. Valitset pormestarin edustamaan sinua hyvin. Beylikdüzün kaupunginjohtaja on täällä, ja me olemme täällä; meidät valittiin. Minulle istun maailman pyhimmällä istuimella. Erittäin pyhä, erittäin kallis. Ymmärryksemme palvelusta tai joukko päätöksiä, jotka tuomme sinulle työssänne, on tapa, jolla sinusta tuntuu, ongelmia ja ajatuksia kuunnellaan ja yhteinen päätöksentekotapa. Tämä on työmenetelmämme, järjestelmämme. "

"SINUN ON RAKASTETTAVA MERTÄ"

Korostaen, että meillä on ollut vaikeita aikoja pandemian vuoksi, İmamoğlu puhui kalastajille ja sanoi: "Tiedän kalastajani ongelmat. Kalastajamme haluavat sitä; Olkoon kausi kuin kausi, ja kerää runsaasti merestä. Mutta älä unohda, että jotkut asiat ovat muuttumassa maailmassa. Sää lämpenee. Ilmastonmuutos on yksi suurimmista haasteista maailmassa. Siksi emme leiki luonnon tasapainon kanssa paljon. Itse asiassa suojelemme luontoa. Jokaisen teistä on oltava rakastunut mereen. Miksi? Koska leipänne on peräisin merestä. Leivän uiminen merestä ei ole helppoa. Kun sanot "Sinun täytyy rakastua mereen", ihmiset, jotka ottavat leivänsä kivestä, eivät salli eikä sinun pidä sallia mitään elementtiä, joka vahingoittaa leipääsi. Suojaat merta. Suojaat ilmaa, vettä. Taistelet saastuneiden kanssa. Taistelet yhdessä ”, hän varoitti.

"EI KOTI, ÄLÄ SAA SITA Sairautta"

Imamoglu vastasi kauppiaiden kysymyksiin puheensa jälkeen. Imamoglu vastasi kauppias Serdar Canin moitteeseen sanoen: "Jotkut kunnat avaavat yhden kauppiaille, joilla on markkinoita kahdessa paikassa samana päivänä, ei yhtä" kysymyksellä "Ihmettelen, onko kyse pandemiasta". Vaikka Can vastasi tähän kysymykseen: "Luulen, että kyseessä on pandemia", eräs toinen kauppias väitti, ettei kysymys ollut pandemiasta, vaan poliisin puutteesta. Puhuessaan uudelleen İmamoğlu sanoi: "Jos he kaventavat pandemiaa, kunnioitan kaikkia pandemiaan liittyviä toimenpiteitä; anna minun olla selvä. Kunnioitat myös sitä. Kielelläni ei ole luita tässä suhteessa. Koska jos en puhu, mitä teen? Minun täytyy puhua. Viime yönä tartuntatautien aiheuttamien kuolemantapausten määrä Istanbulissa vuonna 186. Joten mitä minun pitäisi tehdä nyt; Pitäisikö minun olla jano tai niellä? En voinut nukkua yöllä. Hautausmäärä laskee kohti 450-lukua. Joten emme voi kouluttaa. Hautajaisemme normaalissa marraskuussa, olkoon Allah armoilla; Toivotan armoa kaikille kuolleille - 202, 190, 180 ihmiselle Istanbulissa. Se on tällä hetkellä kohti 450. Olemme niin vaikeassa tilanteessa. Tiedä tämä. Mutta jos sanot tämän, on jokin toinen aihe, välitä se missä piirissä se on. Puhutaan noille piirille. Mutta jos kyseessä on pandemia, Jumala siunatkoon teitä kaikkia. Minullakin on. Minulla oli myös tuo tauti. Siksi en halua, että yhdelläkään kotitaloudella olisi tätä tautia. Ole myös varovainen ”, hän sanoi.

"HALUAMME HALUAMME AVAAMAAN ESIMERKKIMARKKINOJA"

Imamoglu kertoi kauppiaiden ongelmista markkinapaikoissa: "Istanbulin 462 naapurimarkkinoista vain 6-7 kuuluu lainkäyttöalueellemme. Meillä ei ole valtuuksia muilla markkinoilla. Jos jokin häiritsee sinua, ilmoita siitä meille, niin välitämme ne asiaankuuluville presidenteille ”. Todettuaan, etteivät he aio avata markkinoita kaikkialla, İmamoğlu sanoi: "Haluamme IMM: nä avata markkinat, koska haluamme osallistua järjestelmään esimerkillisillä sovelluksilla avaamalla esimerkillisiä markkinoita. Työskentelemme sellaisten ystävieni kanssa. Haluamme tarjota mahdollisuuden myydä joitain siellä tuotettuja tuotteita, erityisesti Istanbulissa. Tässä yhteydessä jatkamme markkinoiden avaamista ”, hän sanoi. İSKOMDERin presidentti Uçan luovutti İmamoğlulle taulun hänen panoksestaan ​​kauppiaiden ongelmien ratkaisemiseen.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset