EKPSS-eräsovellukset käynnistettiin

Ekpss-hinnoittelusovellukset alkoivat
Ekpss-hinnoittelusovellukset alkoivat

Hakemukset vammaisten julkisen henkilöstön valintakokeeseen (EKPSS) ovat alkaneet arvontaan tehtävien harjoittelujen suorittamiseksi.


Hakemukset EKPSS-arvontaan päättyvät 30. marraskuuta 2020. Vammaiset hakijat, jotka ovat valmistuneet Kurayasta, peruskoulusta, lukiosta, ala-asteen koulutuksesta ja erityisopetuksen yrityskeskuksesta (School) tai jotka voivat valmistua näistä kouluista määräaikaan mennessä, voivat hakea.

Provinssien osastot laativat ennakkohyväksyntätodistuksen ja sitoumusilmoituksen

Perhe-, työ- ja sosiaaliministeriön maakuntaosastot täyttävät ehdokkaan nimen, sukunimen, vammaisten lääkärintodistuksessa määritellyn vammaisryhmän, ehdokkaan TR-henkilötunnuksen ja työn tyypin. Ehdokkaat hakeutuvat ÖSYM-sovelluskeskukseen tämän asiakirjan kanssa hakemuksen päivämäärien kuluessa.

Koska kansallisen opetusministeriön alaisuudessa toimivan julkisen koulutuskeskuksen johtajien järjestämille lukutaito-ohjelmille myönnetyn "Aikuiskoulutuksen toisen tason saavutustodistuksen" katsotaan vastaavan perusasteen viittä ensimmäistä luokkaa koulutustasona, vammaisten hakijoiden, joilla on tämä todistus, haetaan osallistumista arpajaisiin. ne löytyvät.

Erän käyttöehdot

Koska vuonna 2018 tehdyt arpajaisten rekisteröinnit ovat voimassa neljä vuotta rekisteröintipäivästä, 2018-EKPSS-järjestelmään liittyneet tai arpajaisia ​​hakeneet ehdokkaat voivat halutessaan hakea 2020-EKPSS / Lot -tapahtumaa.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset