Koulutus jatkuu tuotannon sisällä

koulutus jatkuu tuotannossa
koulutus jatkuu tuotannossa

Yhteistyössä Eskişehirin teollisuuskamarin (ESO) ja Anadolun yliopiston kanssa Eskişehirin ammattikoulun opiskelijat suorittavat merkittävän osan tuotantokoulutuksestaan. Tässä yhteydessä ESO: n puheenjohtaja Celalettin Kesikbaş ja Anadolun yliopiston rehtori prof. DR. Fuat Erdal allekirjoitti sen.


Protokollan avulla Eskişehirin ammatillisen lukion opiskelijat voivat suorittaa neljän lukukauden viimeisen lukukauden ESO-jäsenyrityksissä, opiskelijoilla on mahdollisuus sekoittaa teoreettista tietoa käytäntöön ja saada mahdollisuus tutustua alaan, jolla heitä koulutetaan.

Eskişehirin teollisuuskamarissa pidetyssä allekirjoitustilaisuudessa ESO: n varapuheenjohtajat Sinan Özeçoğlu, Fatih Düş, ESO: n hallituksen jäsen Gürhan Albayrak ja Anadolun yliopiston vararehtori prof. DR. Fatih Temizel, Eskişehir-ammattikoulun johtaja prof. DR. Aslı Afşar oli myös läsnä.

Avaa uusia näköaloja

ESO: n puheenjohtaja Celalettin Kesikbaş korosti pöytäkirjassa pitämässään puheessa, että opiskelijoiden on tärkeää olla yhteydessä alaan heidän koulutuksensa aikana, ja sanoi: "Nuoriamme tulisi kouluttaa päteviksi henkilöiksi, jotka osaavat soveltaa nykypäivän tekniikkaa. Se, että maamme tuotantoon osallistuvat nuoret harjoittelevat teollisuuslaitoksissamme, avaa heille uusia näköaloja. "Jos aiomme kilpailla maailman kanssa, tarvitsemme varustetun sukupolven."

Lisää arvoa

Anadolun yliopiston rehtori, prof. DR. Fuat Erdal totesi, että tällä tavoin kaupunkiin lisätään sosiaalista, kulttuurista ja taloudellista arvoa ja opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua liike-elämään. Erdal sanoi: "Yliopisto tekee opiskelijoiden vakuutukset, jotka sisältyvät 3 + 1 -koulutusmallityöpaikkahakemukseen, ja yritykset kattavat opiskelijoiden ruoka- ja matkakulut. "Ohjelmaa voidaan tarkistaa epidemian kulun mukaan", hän sanoi.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset