KPSS: lle Diyarbakırissa palvelee 45 muuta ajoneuvoa

Lisäajoneuvo palvelee KPSS: ää diyarbakirissa
Lisäajoneuvo palvelee KPSS: ää diyarbakirissa

Diyarbakırin pääkaupunkikunta tarjoaa jatkossakin viikonloppuisin joukkoliikennepalveluja niille, jotka ovat vapautettu ulkonaliikkumiskiellosta ja terveydenhuollon työntekijöistä, ja ne toteutetaan 17.11.2020 kokoontuneen presidentin kabinetin ja 18.11.2020 päivätyn sisäasiainministeriön kiertokirjeen 19161 päätösten mukaisesti.


Diyarbakırin pääkaupunkiseudun liikenneministeriö jatkaa viikonloppuna julkisen liikenteen palvelua niille, jotka on vapautettu ulkonaliikkumiskiellosta, ja terveydenhuollon työntekijöitä sisäasiainministeriön 18.11.2020 päivätyn kiertokirjeen nro 19161 mukaisesti. Niillä, jotka ovat vapautettu ulkonaliikkumiskiellon rajoituksista, joita sovelletaan klo 20 yöllä klo 2020 päivällä ja jotka ovat voimassa perjantaina 20. marraskuuta 00 klo 20 alkaen, ja niillä, joille on myönnetty ulkonaliikkumiskielto ja terveydenhuollon työntekijät, on 00 reittiä kaupungin sisällä ja 10 ajoneuvoa kuudella alueella. julkisen liikenteen palvelu jatkuu.

Sunnuntaina 22. marraskuuta 2020 pidettävään keskiasteen koulutuksen julkisen henkilöstön valintakokeeseen (KPSS) lisätään 41 ajoneuvoa kaupunkiin ja 4 ajoneuvoa piiriin niiden joukkoliikenteen kulkuneuvojen lisäksi, joita pääkaupunkiseudun kunta palvelee opiskelijoiden, vanhempien ja tutkinnon vastaanottajien kuljettamiseksi. Sunnuntaina julkiset bussit, pikkubussit ja kaupalliset taksit jatkavat julkisen liikenteen palvelujen tarjoamista varmistaakseen, että opiskelijat ja työntekijät eivät kärsi.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset