Disa Otomotiv lisää kapasiteettiaan uusilla investoinneilla

Disa Otomotiv lisää kapasiteettiaan uusilla investoinneilla
Disa Otomotiv lisää kapasiteettiaan uusilla investoinneilla

Auton varaosien tuotannossa yksi Turkin tärkeimmistä kansainvälisistä valmistajista Disa Automotive, huolimatta vuoden 2020 pandemioistaan ​​2.500.000 miljoonan euron investoinneilla, Adolescents otti Tekirdagin tehtaan vaihteiden tuotantokapasiteetin kolminkertaistui.


Disa Otomotiv aloitti vaihteiden tuotannon uudella läpimurrolla vuonna 2016 nykyaikaisessa tehtaassaan tuotantokapasiteetin ja kapasiteetin lisäämiseksi asiakkaiden lisääntyneiden vaatimusten seurauksena. Vuonna 2020 5-akseliset samanaikaiset CNC-työstökeskukset, automatisoidut CNC-sorvit, CNC-vaihteiden harjauskoneet, CNC-hammaspyöräkoneet. (stipendiaatti) jatkoi investointejaan CNC-hammaspyörän hiontaan, CNC-hammasveitsen teroitus- ja avauskoneisiin, kolmiulotteiseen CMM-mittauslaitteeseen, materiaalispektrianalyysiin, mikrorakenneanalyysiin, Vickersin kovuuden mittaamiseen ja magneettisten hiukkasten halkeamien säätölaitteisiin. Tehtyjen investointien kokonaismäärä oli 3 miljoonaa euroa.

Disa Otomotivin toimitusjohtaja Koray Kuru, joka ilmoitti, että tehtyjen investointien myötä tuotantokapasiteettia lisätään ja koneita, jotka tuottavat korkeimman laitetehokkuuden, pidetään parempana, Disa Otomotivin toimitusjohtaja Koray Kuru sanoi: "Näillä investoinneilla voimme nyt vastata täysin vaihdelaitteidemme kasvaneisiin asiakkaiden vaatimuksiin viime vuosina. Koneet, joihin investoimme, tarjoavat tarkimmat käsittelymahdollisuudet ja pitävät tuotettujen osien koon vaihtelut minimissä. Tällä tavalla voimme jatkuvasti tuottaa korkealaatuisia tuotteita. Koneiden lisäksi on myös erittäin tärkeää pystyä mittaamaan tuottamamme tuotteet sekä raportoimaan ja hyväksymään ne asiakkaiden haluamana. Tästä syystä olemme hankkineet laitteita, jotka lisäävät osaamistamme laatulaboratoriossamme, ja olemme pystyneet vastaamaan kaikenlaisiin tämän aiheen asiakkaiden vaatimuksiin. Kaikki ostamamme koneet sisältävät myös automaattisia lastaus- ja purkujärjestelmiä. Tällä tavalla voimme tuottaa moitteettomasti korkeimmalla tekniikalla. Jotta voimme työskennellä tämän korkean teknologian kanssa yhteensopivan tiimin kanssa, koulutuksemme lisäävät edelleen työntekijöidemme osaamista. " ja kosketti yhtiön kehittyvää osaamista.

Koray Kuru totesi, että nämä uudet investoinnit perustuvat allekirjoitettuihin asiakassopimuksiin ja että investointisuunnitelmat ovat tulevaisuudessa esillä uusien muotoilevien projektien kanssa. Koray Kuru huomautti Disa Otomotivin vientisuuntautuneesta visiosta ja sanoi: "Erityisesti Disa Automotive GmbH -yhtiömme, joka on perustettu Stuttgartiin, Saksaan vuoden 2019 alussa. Olemme kasvattaneet liikevaihtoamme noin 30% vuodessa kahden viime vuoden aikana markkinatutkimusten, tekemiemme liiketoiminnan kehittämistutkimusten ja uusien yhteyksien avulla. Seuraavien kahden vuoden aikana aloitettavien uusien hankkeiden myötä tuotantomäärämme, kapasiteettimme ja työllisyytemme kasvavat entisestään. Tavoitteenamme on sataprosenttinen viejäyritys, jolla on alan parhaat toimitukset. Edustamalla maata parhaalla mahdollisella tavalla vuosien varrella rakentamallamme tuotantokokemuksella ja teknisellä infrastruktuurilla, lujittamaan edelleen pysyvää yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja jatkamaan nopeasti valuuttamääräisiä ansaintatoimia. arvioidaan sanoin.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset