Istanbulin lentokenttä sai Euroopan parhaan palkinnon digitaalisessa muunnoksessa

Istanbulin lentokenttä sai Euroopan parhaan digitaalisen muunnoksen palkinnon
Istanbulin lentokenttä sai Euroopan parhaan digitaalisen muunnoksen palkinnon

Istanbulin lentokenttä erottuu ainutlaatuisesta arkkitehtuuristaan, vahvasta infrastruktuuristaan, erinomaisesta tekniikastaan ​​ja korkeatasoisesta matkakokemuksestaan ​​sekä älykkään lentokenttäkonseptinsa. Se tunnetaan myös nimellä "Europe in Digital Transformation" kansainvälisen lentokenttien neuvoston (ACI) järjestämän "16. ACI Europe Awards" -alueen puitteissa. Paras lentokenttä -palkinto.


Turkin portti maailman Istanbulin lentokentälle, mutta suunnitteluvaiheen integroinnin seurauksena kaikki digitalisaation ja tekniikan prosessit lentokentän kaikissa pisteissä, Airports Council International (ACI), joka järjestettiin "16. ACI Europe Awards" -digitaalisen muutoksen alaisuudessa (((Best European Airport Award - for digital) IGA Istanbul -lentokenttä jaettiin palkinnoksi 17. ACI Europe Awards -tapahtumassa tiistaina 2020. marraskuuta 16 Brysselissä, Belgiassa.

Istanbulin lentokenttä, digitalisaation johtaja ...

Istanbulin lentokenttä Turkin älykkäimmällä paikalla sijaitsevalle lentokentälle sekä matkustajille tarjottavien tavallisten lentokenttäkuljetuspalvelujen liikkuvuusakseli erottuu innovatiivisista teknologiapalveluista. Istanbulin lentoaseman matkustajille jo tarjotussa sähköisessä passissa tuotetaan älykkäitä käännöspalveluja, mobiilisovelluksia, älykäs pysäköinti, 5G, älykäs turvallisuus ja tärkeitä palveluja, kuten digitaalinen älyrobotti, Turkki 'teknologia-arvon' puolesta.

"Laitamme digitalisaation ja tekniikan Istanbulin lentokentän keskelle"

IGA Airport Operationsin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Kadri Samsunlu arvioi Istanbulin lentoaseman Euroopan parhaan lentokentän palkintoa digitaalisen muutoksen alalla; "Ensinnäkin haluaisin korostaa sitä; Matkustajamme tärkein vaatimus meiltä on kokea digitaalinen matka ... Olemme asettaneet digitalisaation ja tekniikan Istanbulin lentokentän ytimeen ensimmäisestä päivästä lähtien, ottaen huomioon tämän kysynnän. Tähän suuntaan voimme tarjota matkustajillemme ainutlaatuisen digitaalisen matkakokemuksen Istanbulin lentokentällä tarjoamiemme älykkäiden ratkaisujen ansiosta, jotka sopivat yhteen SESARin (yhtenäinen eurooppalainen ilmatila ATM-tutkimus) vision kanssa ja hyötyvät laajasta teknologiavalikoimasta. Lähitulevaisuudessa päätavoitteemme on moninkertaistaa digitaalisen integraation nopeutemme ja siirtää lentokenttien toiminta "teknologian hallintaan". Tämän prosessin ensimmäinen vaihe on digitaalinen lompakkosovellus. Tätä sovellusta seuraa kaupallinen alusta nimeltä Ist-buy. Voimme kutsua tätä alustaa lentokentän "markkinapaikaksi". Kaikilla lentokenttämme myymälöillä on mahdollisuus markkinoida tuotteitaan täällä. Kunnianhimoisin tekninen sovellus, joka on tarkoitus ottaa käyttöön Istanbulin lentokentällä kuuden kuukauden kuluessa, on biometria eli mahdollisuus matkustaa ja tehdä ostoksia kasvotietojen avulla. Sovelluksen avulla matkustajan lippu, passi ja digitaaliset biometriset tiedot sovitetaan yhteen Istanbulin lentokentän mobiilisovelluksella. Lisäksi matkalla lähdimme käsitteelle "Älykäs lentokenttä", tekoäly tuki älyä sohbet järjestelmähankkeessa, tarjoamme matkustajillemme välittömät ilmoitukset lentokentällämme ja ympärivuorokautisen tuen. Ensimmäisestä päivästä lähtien olemme pyrkineet lisäämään tehokkuutta jatkuvasti käyttämällä tekoälyä liiketoimintaprosessiemme kaikissa vaiheissa. IoT-tekniikan avulla olemme myös ottaneet käyttöön seurantamekanismeja lentokentällä. Älykkäänä, kestävänä ja ihmislähtöisenä lentokenttänä uskon vilpittömästi, että menestys tapahtuu ensisijaisesti matkustajien tyytyväisyyden kautta. Tämän tyydyttävyyden parantaminen tarkoittaa digitaalisen maailman tarjoamien mahdollisuuksien käyttämistä ajoittain mielikuvituksemme ulkopuolella ja niiden käyttämistä oikein ja tehokkaasti. Se tosiasia, että meidät pidettiin digitaalisen muutoksen palkinnon arvoisina kansainvälisen lentokentän neuvoston (ACI) järjestämän "7. ACI Europe Awards" -ohjelman puitteissa, on konkreettinen todiste ja jännittävä osoitus siitä, että olemme oikealla tiellä tavoitellessamme. IGA: na jatkamme pyrkimyksiämme tehdä Istanbulin lentokentästä edelläkävijä ja esimerkki maailmalle "Smart Airport" -konseptillaan, jossa olemme rakentaneet digitaalisen infrastruktuurinsa edistyneimmillä tekniikoilla suunnitteluvaiheessa. " käytti ilmaisuja.

"Olemme aina uskoneet digitaalisen muutoksen voimaan"

Ersin İnankul, digitaalisten palvelujen ja kaupan varajohtaja İGA Airport Operationsissa; "Huolimatta nuoresta lentokentästä niin haastavassa luokassa, jossa kansainväliset lentokentät kilpailevat, hän on erittäin onnellinen valitessaan" Euroopan parhaaksi ". Olemme ylpeitä ja innostuneita siitä, että olemme tuoneet maallemme niin mielekkään palkinnon. Olemme aina uskoneet digitaalisen muutoksen voimaan. Suunnittelemalla älykkään lentokentän lähestyimme strategiaa, joka sopeutuu tekniikan muutoksiin nopeimmin ja on digitaalisen muutoksen edelläkävijä. Pyrimme lisäämään tehokkuutta jatkuvasti käyttämällä tekoälyä liiketoimintaprosesseidemme kaikissa vaiheissa. Voimme suorittaa tiheyden valvonnan lähtöselvitysalueella, wc: ssä ja palvontapaikoissa tekoälyn avulla. Anturien avulla näemme kuinka kiireinen on lentokenttä, ja voimme hallita tiimiä ja resursseja vastaavasti. Kuljetimme lentokenttämme tekniikan korkeimmalle tasolle ennätystason laitteilla. Tämän seurauksena pyrimme saamaan tämän palkinnon, joka osoitti, että olemme Euroopan parhaita digitaalisen muutoksen alalla, ja olemme ylpeitä. " Hän puhui muodossa.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset