Tarjous Çukurovan alueellisen lentokentän päällirakenteesta

cukurovan lentokentän tarjous päättyi
cukurovan lentokentän tarjous päättyi

Çukurovan alueellisen lentokentän päällirakennetarjouksessa Favori İşletmecilik AŞ: n / YAKO Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret A vent: n yhteisyritys antoi alimman tarjouksen 147 kiertueen lopussa vastineeksi 297 miljoonasta 100 tuhannesta eurosta plus alv.


Tasavallan Mustafa Çakırin uutisten mukaan; ”Limak-Kalyon-Cengiz -yritysryhmä eliminoitiin edellisessä Çukurovan lentokentän tarjouskilpailussa. Oli huomionarvoista, että liikenne- ja infrastruktuuriministeri Cahit Turhan erotettiin 12 päivän kuluttua tarjouksesta. Tarjous peruutettiin 18 päivää uuden ministeri Adil Karaismailoğlun virkaan astumisen jälkeen. Ensinnäkin ilmoitettiin, että uusi tarjous järjestetään 26. lokakuuta. Sitten se lykättiin 20. marraskuuta. Tarjous pidettiin eilen valtion lentoasemaviraston (DHMİ) pääosastossa. Tarjouskilpailua edeltävänä aamuna TAV ilmoitti tekevänsä myös tarjouksen. Komission päällikkö, DHMİ-osto- ja toimitusosaston johtaja Ömer Gönül kertoi, että seitsemän yritystä osti tiedostot ja heidän asiakirjaansa läsnäoloa varten hyväksyttiin. Gönül pani merkille seuraavat:

  1. Taya Liman İşletmesi AŞ esitti kiitoskirjeen.
  2. Favori Isletmeciligi AŞ / YAKO Textile Industry and Foreign Trade A Trade: n yhteisyritys,
  3. EMT İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret AŞ / Ziver İnşaat Taah. Vihainen. Ystävällinen. Paz. Laulaen. Tic. AŞ yhteisyritys,
  4. RC Rönesans Construction Contracting Inc.,
  5. IC İçtaş Construction and Trade Inc.,
  6. YDA Rakennusteollisuus ja kauppa Inc.,
  7. TAV Airports Holding AŞ teki tarjouksen. "

Oli huomionarvoista, että Limak-Kalyon-Cengiz Joint Venture Group, joka aiemmin eliminoitiin, ei tehnyt tarjouksia. Huutokauppa pidettiin, koska tarjouksessa oli useita tarjoajia. Kierroksia jatkettiin koko päivän. Illalla 147 kiertuetta kestäneiden neuvottelujen tuloksena ilmoitettiin, että Favori İşletmecilik AŞ / YAKO Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret A joint: n yhteisyritys teki sopivimman tarjouksen 297 miljoonasta 100 tuhannesta eurosta plus alv. TAV, YDA, jotka toimivat kahden yrityksen lentokentällä ja rakennusalalla, RönesansSe kiinnitti huomiota, että se jätti jälkeensä suuryritykset kuten İçtaş.

Molemmat yritykset, jotka voittivat tarjouksen Çerkezköy alkuperää. Favori İşletmecilik AŞ perustettiin vuonna 2005. Sen toiminta-alue on luokiteltu "lentokentän hallinnaksi". Favori Business Administration aloitti Somalia Mogadishun lentokentän toiminnan 20 vuoden ajan, jonka presidentti Recep Tayyip Erdogan avasi. Toinen yritys on YAKO Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret AŞ. Çerkezköy alkuperää. Yrityksen toiminta-alue näyttää olevan "sukkien tuotanto". Molemmat yritykset toimivat tosiasiallisesti Kozuva-konsernissa. Çerkezköy Kun tarkastellaan Kozuva-konsernin verkkosivustoa, YAKO Tekstil ja Favori İşletmecilik kuuluvat tytäryhtiöihin. Başakşehir College kuuluu myös tähän yritysryhmään. Süleyman Kozuva, Kozuva Group of Groupsin hallituksen puheenjohtaja AKP: ltä viime vaaleissa Çerkezköy Hän oli ehdokas pormestariksi. Kozuva on edelleen Çerkezköy Hän toimii kauppa- ja teollisuuskamarin puheenjohtajana. Tarjouskilpailun tuloksesta tulee virallinen ministeri Adil Karaismailoğlun suostumuksella.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset