Çubuk-1 Damin virkistysalue on palannut vanhoihin aikoihin

sauvan padon virkistysalue on palannut vanhoihin aikoihin
sauvan padon virkistysalue on palannut vanhoihin aikoihin

Ankaran pääkaupunkiseudun kaupunginjohtajan Mansur Yavaşin 29. lokakuuta, tasavallan päivänä, avaamasta Çubuk-1-padon virkistysalueesta tuli vuosien jälkeen yleinen kohde kansalaisille. Näinä päivinä, kun talviaurinko näytti kasvonsa Ankarassa, Başkentin kansa parosi perheensä kanssa Çubuk-1-padolle ja nautti viikonlopusta.


Çubuk-29 Dam -virkistysalue, jonka Ankaran pääkaupungin kaupunginjohtaja Mansur Yavaş avasi 97. lokakuuta pidetyn tasavallan päivän 1. vuosipäivänä, on palannut vanhaan päivään.

Çubuk-1 Dam -virkistysalue, joka häikäisee uudistuneella ympäristöllä, leikkikentillä, Atatürk-talolla, pyörätieillä, toiminta- ja virkistysalueilla, kasvihuoneella, urheilukentällä, upealla luonnolla ja baarin jokaisesta vihreästä sävystä, on tullut suosittu kohde pääkaupungin kansalaisille.

PÄÄOMAT TULLOIVAT SAMMEEN VIIKONLOPUSSA

Çubuk-1-pato-virkistysalue, joka oli republikaanien aikakauden ensimmäinen pato ja joka kunnostettiin ylhäältä varpaisiin ja maisemoitu, herätti kapitalistien kiinnostusta viikonloppuna, kun talvi aurinko osoitti kasvonsa.

Çubuk-413-pato, jonka pinta-ala on 1 tuhatta neliömetriä, ja Başkentin kansa, joka käyttää tilaisuutta säähän, parveilee heidän luokseen perheidensä kanssa, esiintyi kirvasti. Pato, jonka kansalaiset haluavat tulla lastensa kanssa sen historiallisen merkityksen ja läheisyyden vuoksi keskustaan; Sitä toisti lasten leikkimisen ja pyöräilyn ääni.

KIITOS PUHEENJOHTAJALLE

Kansalaiset, jotka kävivät Seyir-kukkulalla, padon korkeimmalla kohdalla, ja vierailivat Atatürk-talossa, jossa on esillä valokuvia vanhasta ajanjaksosta, kiittivät pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Mansur Yavaşia, joka lisää pääkaupungin viheralueiden määrää päivittäin.

Kansalaiset, joiden lapsuus ja nuoruus kulkivat padon läpi, antoivat täyden arvosanan padolle, jossa he vierailivat vuosia myöhemmin, ja ilmaisivat tunteensa seuraavasti:

 • Hilmi Emiroğlu Şimşek: "Olen jälleen tänään ylpeä saadessani olla Turkin tasavallan kansalainen. Olin iloinen nähdessäni tämän kauniin työn, jonka suuri johtaja Mustafa Kemal Atatürk toi maahan. Minun on vaikea ilmaista tunteitani, koska Cu0mhuriyet ensimmäisten 10 vuoden saavutukset koruyabils Turkille, että meillä on tarpeeksi. Mansur Kiitän presidenttiä. Täällä näemme, että kaunein työ voidaan tuottaa pienimmällä budjetilla. Voit todella nähdä, kuinka teos katsotaan yhteiskunnaksi. Suosittelen kaikkia kansalaisia, jotka haluavat olla ylpeitä turkkilaisuudestaan, käymään Çubuk-1-virkistysalueella Ankarassa. "
 • Şazi Musluoğlu: ”Çubuk-1-padon kunnostaminen ja uudelleenavaaminen yleisölle oli yksi parhaista palveluista, joita Ankaralle oli tehtävä. Se on erittäin kaunis. Sanoin vaimolleni, että se, joka elvyttää tämän paikan, on taivaallinen. Mansur, kiitos presidentti. Presidenttimme on täysin erilainen henkilö. "
 • Tülay Musluoğlu: "Kiitämme presidenttiämme Mansuria tuhat kertaa siitä, että hän sai meidät tuntemaan tämän onnen tässä iässä. Arvostamme häntä aina. "
 • Hasan Arısoy: "Meillä oli tapana puhua ystäviemme keskuudessa, että Çubukin pato oli tyhjäkäynnillä ja että sitä tulisi arvioida. Oli myös selvää, että mitään aihetta ei tehty. Oli erittäin hyödyllistä avata pato yleisölle virkistysalueena sen sijaan, että se olisi tyhjäkäynnillä. Oli erityisen hyvä nähdä Atatürkin teokset paikan päällä ja näyttää niitä lapsillemme siirtämisen kannalta tuleville sukupolville. "
 • Kiitos Ülker: "Çubukin pato oli paikka, josta tulimme pitämään piknikä lapsuudessamme, mutta se pysyi käyttämättömänä vuosia. Olemme kiitollisia Mansur-presidentillemme tämän paikan antamisesta meille. "
 • Hasan Erdogan: "Matkustin melkein koko alueen jalkaisin kuin ajaessani, pidin siitä kovasti."
 • Mehmet Sait Özderen: ”Tämä paikka oli piilotettu paratiisi. Lapsuutemme on aina ollut täällä. Meillä on erittäin hyvät lapsuuden muistot. "
 • Turgay Türkyılmaz: ”Olen ollut Ankarassa monta vuotta. Se oli passiivinen pato. Siitä, mitä näen nyt, siitä on tullut hyvin kaunis, minuun teki vaikutuksen. "
 • Reyhan Erdogan: ”Tulimme tänne hyödyntämään kaunista säätä. Rakastimme sitä kovasti, se oli hyvin kaunis. "
 • Zekiye Helvacı: ”Kun kuulin avaamisesta 29. lokakuuta, halusin tulla paljon. Se oli upea paikka. "
 • Raşit Cengiz Evin: "Paljon on pyritty palauttamaan Çubuk-pato, tasavallan ensimmäinen pato. Kävimme Atatürkin talossa ja Seyir-kukkulalla. Maisema on erittäin kaunis. Camelliat ovat hyvin kauniita, puistot ovat hyvin kauniita, ihmiset ovat erittäin onnellisia.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset