Celaleddin Karatay -katu hengittää Konya-liikennettä

celaleddin karatay -katu hengittää konya-liikennettä
celaleddin karatay -katu hengittää konya-liikennettä

Konyan pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Uğur İbrahim Altay ja Karatayn kaupunginjohtaja Hasan Kılca tutkivat pääkaupunkiseudun rakentaman Celaleddin Karatay -kadun.


Pormestari Altay sanoi, että työt jatkuvat pandemiasta huolimatta: "Kun Celaleddin Karatay -katu valmistuu, Ankara-tieltä Karaman-tielle tulee jatkuva yhteys Ali Ulvi Kurucu -kadun kautta. Toivottavasti, kun İsmail Ketenci -katu valmistuu, luomme uuden päävaltimon, joka yhdistää Meramin, Karatayn ja Selçuklun. Täällä teemme työtä liikenteen helpottamiseksi ja pyrimme nopeuttamaan kaavoitusliikettä alueella ja lisäämään rakentamista mahdollisimman pian. Onnea kadulla, Karatay. " käytti ilmaisuja.

Karatayn kaupunginjohtaja Hasan Kılca totesi jatkavansa työtä pääkaupunkiseudun kunnana ja piirikunnina pandemiasäännöistä huolimatta, ja sanoi: "Se on katu, joka yhdistää Meramin alueelle Ali Ulvi Kurucu -kadun kautta. Se on tärkeä akseli. Vaihtoehtoista reittiä ollaan parhaillaan muodostamassa Fetih Caddesiin ja Ahmet Özcan Caddesiin. Haluan kiittää pääkaupunkiseudun kaupunginjohtajaa ja hänen koko tiimiään työstään. " hän puhui.

Celaleddin Karatay -kadulle tulee myös pyörätie, jonka pituus on 500 metriä ja leveys 25 metriä.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset